Yağmurlardan sonra büyürmüş başak

Meyvalar sabırla olgunlaşırmış

Birgün gözlerimin ta içine bak
Anlarsın ölüler niçin yaşarmış...


 


ONGUN HABER EKİBİ OLARAK MERHUME TUBA VURAL HOCAMIZA CENAB-I MEVLÂ'DAN SONSUZ RAHMET, KIYMETLİ AĞABEYİMİZ, VEKİLİMİZ OKTAY VURAL BEYEFENDİ VE EVLATLARINA SABIR VE METANET DİLERİZ, BAŞINIZ SAĞOLSUN...



ÖNCEKİ gün hayatını kaybeden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Prof. Dr. Tuba Vural, dün son yolculuğuna uğurlandı.Tuba Vural'ın cenazesi,Ankara Kocatepe Camisi'nde, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 

 

GATA'da bir süredir tedavi  gören ve önceki gün vefat eden  MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi  Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural, dün son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tuba Vural'ın cenazesi, Ankara  Kocatepe Camisi'nde, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi. 

 

VURAL, CENAZE NAMAZI ÖNCESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Vural'ın eşi Tuba Vural için Kocatepe Camii'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamzaçebi, Engin Altay ile Levent Gök, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vural, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Oktay Vural, cenaze namazı kılınırken de gözyaşı döktü. Vural, tabut taşınırken de ağladı. Vural, cenaze aracının önüne oğluyla birlikte bindi. Cenaze töreninin ardından Tuba Vural, Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

81 İl Valiliğine Yeni Koronavirüs Genelgesi 81 İl Valiliğine Yeni Koronavirüs Genelgesi

 

CUMHURBAŞKANI VE ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN OKTAY VURAL'A BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi vefat eden MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'a telefonda görüşerek  başsağlığı diledi.







                                                                                                                            


Bir dönem hastalığı iyileşme gösterirken, geçen yaz büyük oğlunun aske
gitmesinin ardından yaşadığı stres nedeniyle tekrar kötü bir sürece girdi. Tedavi için Amerika’ya da giden Vural’ın son olarak tedavisi GATA’da devam etmişti.

Kamuoyu Tuba Vural’ın rahatsızlığını Oktay Vural’ın uzayan sakalları nedeniyle öğrenmişti. Sakallarıyla ilgili olarak, “Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı” diyen Vural, eşinin rahatsızlığı ile ilgili söylediği şu cümlelerle de dikkat çekmişti:

“Akşamları dışarı çıkmayı sevmezdim, bir an önce eve gideyim isterdim. ‘Tuba bir çay koy’ derdim. Ama o şu anda yok. Epey uzunca bir süredir eve sadece yatmaya gidiyoruz. Evin sahibesini bekliyoruz.”