Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi Vatandaşlar Deprem Korkusundan Evlerine Giremedi
Türkiye genelinde binlerce memurun bilgileri çalındı, olay bazı kamu kurumlarının İzmir Valiliğini araması ile ortaya çıktı.





Kendilerini İzmir Valiliği OHAL Bürosu çalışanı olarak tanıtan şebeke üyeleri, Türkiye genelinde bazı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını aradıkları ve “FETÖ, PKK ve DHKP/C gibi örgütlerle daha etkin mücadele etmek için çalışanlarınızın bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır” ifadelerini kullanarak kamu görevlilerinin bilgilerini ele geçirdikleri belirtiliyor.

Vatan gazetesinin haberine göre, şebeke üyeleri bazı kurumları da İzmir Valiliği adına aradıklarını söyleyerek çalışan personel hakkında bilgi talep ettiği ortaya çıktı.

EN FAZLA EMNİYET,ADLİYE,CEZA İNFAZ KURUMLARI VE İSTİHBARAT MEMURLARI MAĞDUR EDİLDİ, BELKİ SİZDE MAĞDURSUNUZ...
Bazı kurumların İzmir Valiliğini arayarak böyle bir talep olduğunu iletmesi üzerine olayın anlaşıldı. Bunun üzerine İzmir Valiliği tarafından kurumlar bilgilendirildi ve uyarıldı.Emniyet tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şebekenin bağlantılarının araştırıldığı belirtiliyor.

DEVLET İÇİNDE BİR DEĞİL YÜZLERCE PARALEL YAPI VAR,YEREL VE GENEL BAZDAKİ BU MENFAAT ÖRGÜTLENMELERİNİN ÜZERİNE GİDİLMEZSE BÜYÜK ACILAR YAŞANACAK,DEVLET YİNE FELÇ EDİLECEK.
Binlerce memura ait bilginin hangi amaçla toplandığı merak konusu olurken, olayın otaya çıkmasıyla kamu görevlileri de huzursuz oldu.
Parmak izi, damar izi, göz (retina) izi okuyan sistemler, yeni çip'li kimlikler ve internet ve bankacılık işlemleri üzerinden ilerlemeye devam ettiği öğrenilen bu hareketin çapı'nın çok büyük olduğu ve ülke içinden bir çok devlet görevlisi işbirlikçi'nin bu organize hırsızlığın içinde yer aldığı alınan bilgiler içinde yer alıyor.

KAMUOYU REFERANDUMLA,SİSTEM TARTIŞMALARI İLE OYALANIRKEN,BU OLAY ISRARLA SAKLANIYOR,GÖZDEN KAÇIRILIYOR...
Memurların kredi kart'ı aile ve sicil bilgilerinin'de dahil olduğu bu çalınma olayı'nın boyutları'nın tahmin edilenden çok daha büyük olduğu ve uluslararası bir Hacker (Siber Korsanlar) örgütüne memurların tüm özel ve resmi bilgileri'nin verildiği tahmin ediliyor.
Sadece devlet memurları'nın değil, küçük ve orta ölçekli esnaf, tüccar ve büyük ölçekli girişimci sanayiciler ve yönetici,memurları'nın da tüm özel bilgileri'nin ele geçirildiği de duyumlar arasına bulunuyor.