Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi
Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra yaşanan terör saldırısında şehit olanların sayısı 44'e çıktı.






Beşiktaş Kulübü Sosyal Medya Hesabından Başsağlığı Mesajı Yayınladı.


1-056.jpg

Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen terör saldırılarını protesto etmek için Beşiktaş taraftar grubu Çarşı tarafından bugün bir yürüyüş düzenleniyor. Çarşı'nın teröre tepki yürüyüşü ne zaman, nereden nereye? İşte 12 Aralık 2016'da gerçekleşecek olan ‘Semt bizim, ülke bizim, aşk bizim’ yürüyüşünün ayrıntıları....
Beşiktaş taraftar grubu bir bildiri yayınlayarak, Kartal Heykeli önünden başlayıp Vodafone Stadı'na kadar yürüyerek terörü protesto edeceklerini duyurdu. Çarşı tarafından yapılan açıklamada, “12 Aralık Pazartesi saat 19.03’te Kartal heykeli önünde toplanıp Beşiktaş Stadı’na yürüyoruz. ‘Semt bizim, ülke bizim, aşk bizim’ diyoruz” denildi.
Ülkede yaşanan her türlü tarör saldırı ve şiddet olayına karşı olduğunu haykırmak isteyen her renkten taraftarın ve vatandaşın yürüyüşlerine destek vermelerini dile getirdikleri açıklamada, yürüyüşün 19:03'te başlayacağının altı çizildi.
ÇARŞI GRUBU TERÖRE TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ NEREDE, NE ZAMAN?
Çarşı grubu öncülüğünde Beşiktaşlı taraftarlar, ülkemizde özellikle son dönemde artan terör olaylarına nedeniyle yarın tepki yürüyüşü düzenleyecek Organizasyon hakkında konuşan 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, “Tophane üzerinden İstiklal Caddesi’ne çıkacağız. Galatasaray Lisesi önünde İstiklal Marşı okuyup, şehitlerimizi anacağız. Sadece Beşiktaşlı değil, bütün taraftar ve vatanseverleri yürüyüşümüze bekliyoruz” dedi. 
16-12/12/agri.jpg
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın terörü protesto etmek için Kartal Heykeli'nden Vodafone Arena'ya yürüyerek gerçekleştireceği yürüyüş, 12 Aralık Pazartesi günü saat 19:03'te başlayacak.