İran'da Art Arda Terör Saldırıları İran'da Art Arda Terör Saldırıları
Çok Renkli ve İlginç İcraatları ile Devamlı Gündemde Kalmayı Hedefleyen Çok Bilinmeyenli Denklem Kıvamındaki Başkent Üniversitesi Bir Reklam Değerini Daha Acaba Elinden mi Kaçırdı?

11 Ocak 2016 da Devletimizi Katliam Yapmakla Suçlayan Terörist Sevici Akademisyenler Bildirisine İmza Atan, Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasibe Şebnem Oğuz, ihtiyati tedbir olarak görevden uzaklaştırıldığını açıklamıştı.


22 Ocak 2016, Cuma 10:06'da Bianet Web Sayfasında  ( LİNK: 
bianet.org/bianet/siyaset/171374-baskent-universitesi-doc-dr-sebnem-oguz-u-gorevden-uzaklastirdi ) Link'i İle Yayınlanan Haberinde;

Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasibe Şebnem Oğuz, ihtiyati tedbir olarak görevden uzaklaştırıldı.
Bianet’in haberine göre, Oğuz “Barış için Akademisyenler”in “Bu suça ortak olmayacağız” bildirisine imza attığı için rektörlük tarafından açılan soruşturma kapsamında uzaklaştırıldı.
İhtiyari tedbir kararı Yükseköğretim Kurumları Yönetici, Öğretim Elemanı ve Memurlar Disiplin Yönetmeliğinin 26 ve 27. Maddeleri uyarınca verildi.
Bildirinin 1128 kişilik ilk imzacıları arasında Başkent Üniversitesi’nde sadece Doç. Dr. Hasibe Şebnem Oğuz vardı.
Başkent Üniversitesi'nin sahibi,Ergenekon davasından tutuklanan ve daha sonra CHP'den milletvekili seçilen Prof. Mehmet Haberal...
Haberal'ın oğlu Erkan Haberal da 1 Kasım seçimlerinde MHP'den milletvekili seçilmişti. 
Daha önce 12 akademisyen aynı madde kapsamında haklarında açılan soruşturma süresince görevlerinden uzaklaştırılmıştı.
Dün de Muğla Sıtkı Kocaman ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nden 12 akademisyen, barış bildirisini imzaladığı için görevinden uzaklaştırılmıştı. Şeklinde yazmakta ve haber verilmekte idi ama Başkent Üniversitesine ait web sayfasında (LİNK: sibu.baskent.edu.tr/kw/ozgecmis.php ) Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasibe Şebnem Oğuz, halen görevine devam ediyor görünmekte...



Şimdi Basın Olarak İtham Etme Değil Soru Sorma Hakkımızı Kullanarak Sorumuzu Sormak İstiyoruz.

Sık Sık Rotary Klupleriyle Vizyon Seminerleri,Ağaç Dikme Bayramları (Gerçi Bazıları İçin  Her Gün Bayram ) Rotaryen Dostu Başkent Üniversitesi Bu Terörist Sevici Akademisyen Hanım Halen Sizde Görev Yapmaktamıdır?
Eğer Görev Yapmakta İse Sizin Bu Ulusalcı Reklamlarınızın Altı Boşalıverdi Haberiniz Olsun,O Alanda Reklam Yapma Şansınız Artık Kalmadı,Peşinizdeyiz Sayın Üniversite Gözlerimiz Her Daim Üzerinizde...