Olay, ABD elçiliğinin Paris Caddesi'ndeki iki nolu nizamiye giriş kapısında meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle nöbetçi kulübesi yıkıldı. İlk alınan bilgilere göre Olayda iki kişinin öldüğü birinin canlı bomba olduğu ifade edildi. Patlama sonrası ceset parçaları çevredeki ağaçların ve otomobillerin üzerine kadar yayıldı.

Bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.  Ankara Emniyet Müdürü de olay yerine gitti. İkinci patlama şüphesiyle bölge güvenlik kordonu altına alınırken, binadan biri kadın iki yaralı dışarı çıkarıldı. Ağır yaralı kadının bir iş için büyükelçilikte olduğu personel olmadığı kaydedildi.

Maden Faciası Sonrası  4 Gözaltı! Maden Faciası Sonrası 4 Gözaltı!

Kesin olmayan bilgilere göre 3 ya da 4 kişin öldüğü ölenlerin güvenlik görevlisi olduğu iddia ediliyor. Olay yerine gelen güvenlik görevlilerin yakınları içeriye alındı ama bu kişilerin ölenlerin yakınları mı olduğu anlaşılamadı.

İŞTE OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

 



Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/ankara-da-amerika-buyukelciligi-onunde-patlama-oldu/gundem/gundemdetay/01.02.2013/1663301/default.htm



Etiketler: ABD , Ankara , Paris , ABD Büyükelçiliği , X-Ray , canlı bomba , Amerika , Roman , ANKARA'da , Emniyet Müdürü