Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
Dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima bozkurt işareti yaparak uludu. Boks sporuna ilgisi ile bilinen güzel manken Alptuğ Öner ile önce selfie çekti ardından Buğra Öner ile bozkurt işareti yaptı.




Buğra Öner Adriana Lima ile çektirdiği görüntüleri sosyal medya üzerinden kullanıcılar ile paylaştı. Paylaşılan görüntülerde Adriana Lima’nın Türkler ile bir spor salonunda olduğu gözleniyor.



İki Türk Boksör ile beraber olduğu görülen Brezilyalı güzel mankenin“Merhaba bozkurt” sözlerinin ardından kurt gibi ulumaya başladığı görülüyor.




Buğra Öner’in sosyal medya hesabı üzerinden kullanıcıları ile paylaştığı bu görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Sosyal medyada “Ülkücü Adriana Lima” şeklinde yorumlar yapılıyor. Sosyal medyada paylaşılan Ülkücü Adriana Lima videosu bilhassa ülkücüler tarafından yoğun ilgi görüyor.



Brezilyalı ünlü top model Adriana Lima bu hareketi ile ülkücülerin kalbini fethettiği yorumlanıyor.

Buğra Öner tarafından görüntülerin paylaşılmasının ardından kısa bir süre zarfında milyonlarca kişi tarafından izlendi. Görüntüler ülkücü kullanıcılar tarafından olumlu yorumlanmakla beraber, bir kısım tarafından da negatif olarak karşılanacağı tahmin ediliyor. Video ile ilgili yapılan esprilerde Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanı Devlet Bahçeli’nin durum hakkında nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, karşısında uluyan genci yanına çağırarak “An İtibarıyle Ocak Dışısın” söyleminde bulunmuştu. Sosyal medyada yer alan esprilerde, MHP liderinin Adriana Lima’ya da aynı tavrı göstereceği yorumları bir hayli yer tutuyor.

Yapılan yorumlarda Adriana Lima’nın uzun süre gündemde kalacağı tahmin ediliyor.
Bakalım Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından izlenen Ülkücü Adriana Lima videosu için neler söyleyecek.