MHP Bolu İl Başkanı olduğu tarihte Zeytindalı Operasyonu’nda Afrin’e gitmek için Milli Savunma Bakanlığı’na dilekçe veren Adem Evcil, geçen hafta askerliğini bedelli yapmak için Amasya’ya gitti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Adem Evcil, şu anda Amasya'da bedelli asker olarak vatani görevini yerine getiriyor.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinden sonra, MHP Bolu İl Başkanı olan Adem Evcil, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu mezunu. Sporcu kimliği ile de tanınan başkan, şu anda Amasya'da askerlik yapıyor. Son çıkan bedelli askerlik yasasından yararlanan Evcil, daha önce Afrin'e gönüllü olarak gitmek için Milli Savunma Bakanlığına dilekçe vermişti.

ADEM EVCİL'İN TANITIMINI İNCELEMEK GEREK

BOLU HABER, GAZETE VE FİRMA REHBERİ BOLUDABOLU.COM Sitesinde Bulunan Linki:  https://www.boludabolu.com/kimkimdir/5f5e13b-Adem-EVCIL.html kendisi'nin hayatı ve bakış açısı hakkında bilgiler vermekte,yaptığı ve hissettikleri arasında eğer varsa farklılıkların takdiri bu haberi okuyanlara aittir.

1980 sonrası yetişen genç nesil'in Ülkücülük algısını ve bu algı doğrultusundaki icraatlarının özeti olan bu davranışı 1980 öncesi bu ideal uğruna tabutluklarda işkence görüp, filistin askılarında yaşamak için direnen "Ülkücü" Abilerine arz ederiz...

EVCİL'İN AFRİN'E GİTMEK İÇİN YAZDIĞI DİLEKÇE

Adem Evcil,MHP Bolu İl Başkanı olduğu tarihte Zeytindalı Operasyonu’nda Afrin’e gitmek için Milli Savunma Bakanlığı’na verdiği dilekçede şu ifadeleri kullanmıştı.

Yüksek Lisans eğitimide aldığını iddia eden (?)  Adem Evcil, 32 yaşında. Bedelli askerlik yasası çıkana kadar Evcil'in zorunlu askerliğini yapmadığı ortaya çıktı. Bedelli askerlikten yararlanmak için MSB'ye başvuran Evcil'e olumlu cevap verildi ve geçtiğimiz hafta Amasya'ya gitti.

SOSYAL MEDYA HESABINA "ŞEHİR DIŞINDAYIM" NOTU DÜŞTÜ

Karaman'da İşçi Servisi Devrildi: 16 Yaralı Karaman'da İşçi Servisi Devrildi: 16 Yaralı

Bir çok yerel  yönetici ve parlamenter gibi herkesi aptal bir kendisini akıllı sandığı kanaatine varan vatandaşlarca tepki alan Evcil, askere gidişini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu.

SOSYAL MEDYA HESABINDA MEHMETÇİK ÜZERİNDEN MESAJ VERMEYİ BIRAK LÜTFEN ADEM BEY

  

https://www.facebook.com/mhpademevcil/