Türkiye'de tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen firmaları yeni tip koronavirüs nedeniyle faaliyetlerine ara verme kararı verdiler. AVM’lerle ilgili herhangi resmi bir kapatma kararı alınmazken, birçok mağaza faaliyetlerini geçici olarak durdurma, mağazalarını kapatma kararı aldı.

Beymen, Vakko, Mudo, Altınyıldız, Network, Yargıcı, Roman, Faik Sönmez, Beymen Club, Mudo Concept mağazalarını kapatma kararı aldıklarını açıkladı. AVM’lerle ilgili kapatma kararı halen çıkmadı ancak birçok mağaza faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Açıklamalar peş peşe geliyor!

19 Mart 2020 tarihinden itibaren belirsiz bir süre boyunca kapalı kalacak. Aralarında Mavi, Boyner, Beymen, Vakko ve Altınyıldız'ın da yer aldığı firmalar sosyal medya hesaplarından kararlarına dair açıklamalarda bulundular.

Beymen'in Açıklaması 

• Sevgili Beymen Dostları, Çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı bizim için en öncelikli konu. Bu sebeple Covid-19 tedbirleri doğrultusunda Beymen ve butiklerimizi geçici bir süreyle kapatma kararı aldık.

• Sizlere Beymen.com, Beymen aplikasyonumuz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden servis vermeye devam edeceğiz. Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı zorlu dönemi, hep birlikte en kısa zamanda atlatacağımız inancı ile yeniden Beymen’lerde buluşmak dileğiyle.

beymen mağazaları kapatma kararı

Vakko’dan Açıklama:

Küresel boyutta içinden geçtiğimiz günlerde ‘sosyal mesafe’yi, misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığını çok önemsiyoruz.

koronavirüs ile ilgili alınan tedbirler kapsamında 19.03.2020 tarihinde itibaren Türkiye’deki tüm Vakko mağazalarındaki buluşmalarımıza, umarız, kısa bir süreliğine ara veriyoruz.
En kısa zamanda sağlıklı günlerde yeniden bir araya gelmeyi diliyoruz.
Kendinize ve ailenize lütfen dikkat edin.

vakko

Mudo ve Mudo Concept’ten Açıklama:

Network’ten Açıklama:

• Çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı bizim için en öncelikli konu. Bu sebeple Covid-19 tedbirleri doğrultusunda mağazalarımızı geçici bir süreyle kapatma kararı aldık.

• Sizlere NetWork.com.tr, NetWork aplikasyonumuz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden servis vermeye devam edeceğiz.

• Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı zorlu dönemi, hep birlikte en kısa zamanda atlatacağımız inancı ile yeniden NetWork’lerde buluşmak dileğiyle.

network mağazaları corona kapatma kararı

Altınyıldız’dan Açıklama:

altınyıldız corona virüsü mağaza kapatma

Yargıcı’dan Açıklama:

Tüm dünyaya yayılan ve insan sağlığını tehdit eden Koronavirüs (COVID-19) riski artmaya devam ederken Yargıcı olarak başta T.C. Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) gibi kamu sağlığı kurumları tarafından sağlanan bilgileri devamlı izliyor ve bunlara dayanarak kararlar alıyoruz.

Bugün gelinen noktada, ülke çapında tüm Yargıcı mağazalarımızı geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz. Aynı şekilde, yurt dışında yer alan birçok mağazamız da kapanmış durumdadır.

Yargıcı’nın üstüne kurulduğu değerler, iyi, kaliteli ve sağlıklı bir hayat ile anlam kazanmakta. Bunun sağlanabilmesi için bizler evlerimizden de olsa, hayal etmeye, yaratmaya ve bu zor günleri atlattıktan sonra hayatlarınıza kaldığımız yerden değer katmak için hazırlanmaya devam edeceğiz.

Koronavirüs’ten (COVID-19) etkilenen vatandaşlarımıza tüm iyi dileklerimizi ve sevgilerimizi iletiyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz…

yargıcı corona virüsü mağaza kapatma kararı

İstanbul'da en ışıltılı fuar başlıyor İstanbul'da en ışıltılı fuar başlıyor

Faik Sönmez’den Açıklama:

Sevgili Faik Sönmez dostları,

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını karşısında, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını tehlikeye atmamak için 19 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm mağaza faaliyetlerimize geçici bir süre için ara veriyoruz.

Bu süreçte sizleri online mağazamız www.faiksonmez.com’da ağırlamaktan
mutluluk duyacağız. En kısa sürede sağlıklı günlerde görüşmek üzere…

faik sönmez corona

Roman’dan Açıklama:

roman mağazalarını kapatma kararı

Açıklamalar Peş Peşe Geliyor!

     BEYMEN CLUB  KISA MESAJ (SMS) İLE DE BİLDİRİMDE BULUNDU

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ,

ÇALIŞANLARIMIZIN, SİZLERİN VE AİLELERİNİZİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN EN ÖNCELİKLİ KONU. BU SEBEPLE COVİD-19 TEDBİRLERİ DOĞRULTUSUNDA BEYMEN CLUB MAĞAZALARIMIZI GEÇİCİ BİR SÜREYLE KAPATMA KARARI… HTTPS://T.CO/KKEUYNQJN0

— BEYMEN CLUB (@BEYMEN_CLUB) MARCH 18, 2020