Cemaatin kasası Bank Asya'da panik havası devam ediyor. 17 Aralık Operasyonu'nun ardındanbir çok vatandaş, Bank Asya'yı boykot ederek hesaplarını kapatmışlardı. Bunun üzerine Bank Asya işi daha da sıkıya aldı ve vatandaşların hesaplarını kapatmasını zorlaştırdı. Hesabını kapatmak için bankaya giden vatandaşlara zorluk çıkardı. 

VATANDAŞA ACIMAYIN
Sosyal medyada hızla dolaşan 13 Ocak 2014 tarihinde atılan mesaj Bank Asya'yı iyice köşeye sıkıştırdı. Bank Asya tarafından çalışanlarına atılan mesajda şok ifadeler yer alıyor. Twitter kullanıcıları tarafından paylaşılan bu e-postalarda yer alan ifadeler şu şekilde; "Arkadaşlar EFT ile parasını bizden başka bankaya götüren müşterilere lütfen masrafsızlık tanımlaması yapmayın. Paraları bu kadar kıymetli ise bedeline katlansınlar. Alabildiğiniz max masraf ve komisyonu alın. İnsanlar paralarını göndermek için kamu bankaları da dahil en ağır bedeller ödüyorlar. Bu insanlar böyle fedakarlık yaparken bizler bu kadar bedavaya para çıkışı yaparsak olmaz. Gereğince işlem yapılması ve alınabilecek en yüksek komisyonların tahsil edilmesini rica ederim"

 ŞOK EDEN İÇ YAZIŞMA MESAJLARINA BAKIN...

Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı

VATANDAŞTAN ŞİKAYET YAĞIYOR
Hesabını kapattırmak için Bank Asya'ya giden vatandaşlar aldıkları şok cevapla neye uğradıklarını şaşırdılar. Vatandaşlar Şikayetvar.com adresine attıkları maillerle sorunlarını dile getirdiler. Tepkilerini göstermek için bankaya giden vatandaşlar banka çalışanları tarafından zorluk çıkarılması sonucu çileden çıktı.

İşte Bank Asya ile ilgili Şikayetvar.com adresine gelen şikayetler bazıları