2030'da tam otomatik bir aracı piyasaya sürecek 2030'da tam otomatik bir aracı piyasaya sürecek

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, sigorta sektörünün içinde bulunduğu kârsızlık sorunu nedeniyle daha teknik fiyatlandırma yapılarak, 2013 yılından daha olumlu sonuçlar elde edileceğini belirtti. Sektörde en çok üzerine düşülmesi ve sigortalıların bilinçlendirilmesi gereken sigorta poliçelerinin konut ve KOBİ’lere özel poliçeler olduğunu vurgulayan Ayhan, 2013 yılında mevcut konut poliçelerinin yanı sıra çıkaracakları yepyeni ürünler olduğunu söyledi. Ayhan, “Bu konudaki tüm araştırma ve çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Evlerimizin, işyerlerimizin, eşyalarımızın, kendimizin ve sevdiklerimizin başına gelebilecek herhangi bir hasar anında bir konut poliçesi ya da KOBİ’lere özel bir poliçe, günlük hayat akışımızın ritmini en kısa zamanda yeniden yakalayabilmemiz için çok önemli. Tüketicilerin taleplerine istinaden sunulabilecek çok özel teminatlarla standarttan uzak, kişiye özel bir hizmet kalitesi sunarken, sigortalıya daha fazla avantaj sunabiliyoruz” şeklinde konuşarak yeni ürünleri hakkında bilgi verdi.

2013 yılında konut ve işyeri sigortaları gibi bireysel ve KOBİ olarak adlandırılan küçük ölçekli işletmelere yönelik ürünlerin her zamankinden daha ön planda olacağını tekrarlayan Ayhan, bu konuda teknik çalışanlardan acentelere kadar herkesin toplumun sigorta bilinciyle ilgili çalışmalarda aktif olarak rol alacağını aktardı. Generali Grubu’nun, Avrupa’nın üç büyük sigorta şirketinden biri olduğunu belirten Ayhan, “Dünya hayat sigortası piyasasında ise lider konumda. İtalya merkezli Generali Grubu’nun Türkiye’ye bakış açısının oldukça olumlu olduğunu söylemeliyim. Ülkemizin gelişmesini büyük bir memnuniyetle destekliyorlar. Zaten Türkiye’de en fazla şirketi bulunan Avrupa ülkesi İtalya. Ülkemizde bilindiği gibi yüzlerce İtalyan şirketi faaliyet gösteriyor” dedi.

HASAR HİZMETİNDE İDDİALI
Türkiye’deki sigorta piyasasının güncel koşullarından da söz eden Ayhan, “Artık pazarda bulunan birbirine ikâme ürünlerle öne çıkabilmek çok zor. Sigortacı hasar anındaki hizmetiyle fark yaratıyor.
Tüm sigorta şirketlerinin en çok önem verdiği nokta, hasar sonrası hizmet kalitesini iyileştirme ve müşteri ilişkileri yönetimindeki memnuniyet kavramı” diye konuştu.
Generali Sigorta’nın en önemli özelliğinin hasar sonrasındaki hizmet anlayışı olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Mine Ayhan, “Generali Sigorta olarak poliçe hazırlama aşamasından itibaren azami dikkatle işe başlayıp, en doğru ve en sağlıklı sonuca ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun için de müşterilerimiz için gerekli tüm bilgilendirmeleri yapıyoruz” dedi.

 

 



Kaynak: http://ekonomi.milliyet.com.tr/2013-te-konut-ve-kobi-lere-ozel-sigortalar-on-planda/ekonomi/ekonomidetay/06.12.2012/1637854/default.htm



Etiketler: İtalya , Türkiye , Avrupa , KOBİ , Hayat Sigortası , sigorta , İtalyan , 2013 , Gerekli , Anında