42 bin müzikseverin katılımıyla İstanbul Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirdiği ve uzun süre konuşulan 'La Catedral' konserinin ardından BLOK3, merakla beklenen 'Kayıp Persona Türkiye Tour - Part 1' turnesini duyurdu.
İSTANBUL (İGFA) - İlk etapta dört şehirde gerçekleşecek turnenin Marmaris, Kuşadası, İzmir ve Ayvalık konserleri için biletler satışa açılır açılmaz büyük ilgi gördü. Bilet satış platformlarında yaşanan yoğunluk, sanatçının turnesine gösterilen ilgiyi bir kez daha ortaya koydu.

BLOK3, turne kapsamında 6 Ağustos'ta Marmaris Amfi Tiyatro, 7 Ağustos'ta Kuşadası Amfi Tiyatro, 13 Ağustos'ta İzmir Arena ve 18 Ağustos'ta Ayvalık Amfi Tiyatro'da sahne alacak.
Yaz konserlerinde de müzikseverlere unutulmaz geceler yaşatmaya hazırlanan BLOK3, güçlü sahne performansını etkileyici ışık tasarımı, ileri sahne teknolojisi ve görsel efektlerle buluşturacak.

Sanatçının yeni turnesinin, izleyicilere uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek görkemli bir konser deneyimi sunması bekleniyor.






