Apple Akıllı Saati İçin Türkiye'ye Başvurdu! Apple Akıllı Saati İçin Türkiye'ye Başvurdu!

Yeşil-beyazlı kulübün görüşme talebinden sonra Türkiye’deki arkadaşlarıyla görüşen İsveçli teknik adam, Bursaspor, şehir ve taraftar hakkında bilgi topladı.
Türkiye’deki dostlarının Bursaspor ve şehirle ilgili olumlu görüşleri nedeniyle Bursaspor’a gelmeye sıcak bakan Eriksson’un, birkaç gün içerisinde yeşil-beyazlılar ile masaya oturması bekleniyor. 2.5 yıllık bir sözleşme imzalaması beklenen deneyimli teknik adamın, yeşil - beyazlı yönetimle henüz para konuşmadığı, mali detayları bugün netleştireceği ortaya çıktı.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise ligde oynayacakları Galatasaray maçı nedeniyle, İsveçli teknik adamı bir an önce takımın başına getirtmek istiyor.
Bu arada yeşil-beyazlılar, Queens Park Rangers’ın savunma oyuncusu Anton Ferdinand’ı satış opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren katıldı.
 



Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/eriksson-bilgi-topluyor/bursaspor/detay/1662653/default.htm



Etiketler: Beşiktaş , Türkiye , Bursaspor , sözleşme , Ertuğrul Sağlam , İbrahim Yazıcı , savunma oyuncusu , Eriksson , sezon , Galatasaray , Selçuk