Asayiş ve Güvenliğin neredeyse tükenme noktasına geldiği ve son  yıllarda adı uyuşturucu, silahlı saldırı ve tecavüz haberleri ile sık sık duyulan KARAMAN'da, Mert K. (30) müşteri olarak gittiği restoranda tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla sol topuğundan vuruldu. Yaralı Mert K. hastaneye kaldırılırken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

Olay, saat  22.10 sıralarında 1'inci İstasyon Caddesi'ndeki bir restoranda meydana geldi. Mert K., müşteri olarak gittiği restoranda kimliği belirlenemeyen müşteriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mert K., tabancayla ateş açılması sonucu topuğundan vuruldu.

Terör'ün Finasmanına DARBE Terör'ün Finasmanına DARBE

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralı Mert K.,sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Polis, kaçan saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

Üzerinden 16 saat geçmesine rağmen Karaman Emniyeti, Olayın aydınlatılması ve saldırgan yada saldırganların yakalnması ile ilgili herhangi bir basın açıklaması yapmadı!!!