Zonguldak'ta Furkan Sevinç isimli erkek tarafından cinsel istismara maruz bırakılan 2 yaşındaki N.N.Ö., tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde 2 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan ve suçunu itiraf eden Furkan Sevinç isimli erkek, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstasyon Mahallesi'nde daha önceden tanıştığı M.Ö'nün evine giden Furkan Sevinç (25), kadının 8 yaşındaki kızıyla markete gittiği sırada evde bulunan 2 yaşındaki kızı N.Ö'yi cinsel istismara maruz bıraktı.

İstismar sonrası bayılan çocuğu kafasını defalarca duvara vurarak ayıltmaya çalıştığı öne sürülen Furkan Sevinç, çocuk kendine gelmeyince hastaneye götürdü.

DOKTOR KONTROLÜNDE ORTAYA ÇIKTI

Furkan Sevinç doktorlara kendisini çocuğun dayısı olarak tanıtıp, yeğeninin nöbet geçirdiğini söyledi.

Doktor kontrolünde çocuğun cinsel istismara maruz bırakıldığı tespit edildi. 2 yaşındaki N.N.Ö. isimli çocuk, tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'ne hayatını kaybetti.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Ekiplerce gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Furkan Sevinç, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece "çocuğa nitelikli cinsel istismar" ve "kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

6 Askerimiz Daha Şehit Oldu 6 Askerimiz Daha Şehit Oldu

Anne M.Ö. ve olayla bağlantısı olabileceği düşünülen M.G. isimli bir erkek şüpheli de gözaltına alındı. Anne ve diğer şüphelinin sorgularının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

M.Ö.'nün 8 yaşındaki diğer kızı devlet korumasına alındı.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ: ABLASI DA İSTİSMARA UĞRAMIŞ!

Öte yandan Çaycuma Sulh Ceza Hakimliğince soruşturma kapsamında yayın yasağı getirildi.

N.Ö'ye cinsel istismarda bulunan şüphelinin, "yaşı küçük mağduru tasarlayarak öldürmeye teşebbüs ettiği" belirtilen kararda, "Soruşturma kapsamında N.Ö'nün 8 yaşındaki ablasının da benzer şekilde cinsel istismara uğradığı" kaydedildi.

Kararda şöyle denildi: "Şüpheli tarafından cinsel istismara uğradığı, yine şüphelinin bu eylemine devamla yaşı küçük mağduru tasarlayarak öldürmeye teşebbüs ettiği, devam olunan soruşturma kapsamında mağdur Nisa Nur Ö.'nün ablası olan yaşı küçük R.Ö.'nün de benzer şekilde cinsel istismara uğradığı olayla ilgili olarak başkalarının şöhret ve haklarının toplum sağlığının ve ahlakının, milli güvenlik, kamu düzeni, kamu güvenliğini ve toprak bütünlüğünün korunması, devlet sırlarının açıklanmasının veya suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamında hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj. elestiri vb. yayın yapılmasının 5187 sayılı kanunun 3/2 maddesi gereğince yasaklanmasına karar verilmiştir."