Your browser does not support JavaScript!

Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri ONGUN HABER sitemizde


ASAYİŞ

Gece boyunca toplam dört açıklama yapan MSB, ilk önce 5 olarak duyurduğu şehit sayısını, ardından 9 olarak açıkladı.

ASAYİŞ

Emniyet’te ‘Dijital’ Operasyon: Garsonun Dokümanları Çözüldü,445 Polis FETÖ İrtibatı ve İltisakı Sebebiyle Açığa Alındı.

ASAYİŞ

Son 24 Saatte Verilen Şehit Sayısı 12'ye Yükseldi, 2 Askerimiz de Yaralı

Pençe-2, Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonunda Teröristlerle Girilen Çatışmada 6 Askerimizin Şehit,1 Askerimizin de Yaralandığı Öğrenildi.

ASAYİŞ

85 Milyon Vatandaşın Kişisel Bilgileri Çalındı. Telefon Numarasından, Açık Adrese, Banka Hesap Numaralarına Kadar, Tüm Kişisel Verilerimiz Açığa Çıktı.

ASAYİŞ

Güncellenmiş Arananlar Listesinde Olan Zaman Zaman Tutuklanıp Salıverilen DHKP/C'nin Türkiye Sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da Yakalandı.

ASAYİŞ
ASAYİŞ

Haseke (Hasiçi) İli Qamışlo (Kamışlı) Kentinde Demokratik Suriye Güçleri (HSD) 'ye Ait Araç İçindeki 4 Terörist İle Birlikte İmha Edildi.

ASAYİŞ

MİT'in Sincar'da Düzenlediği Nokta Operasyonun Detayları Ortaya Çıktı

ASAYİŞ

Ypg/Pkk tarafından Suriye'nin kuzeyindeki Hol Kampı'nda zorla tutulan Moldova vatandaşı Natalia Barkal ve 4 çocuğu, MİT'in operasyonuyla kurtarıldı.

Genel

BAŞKAN ERDOĞAN: "Amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmektir."

GÜNCEL

Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva'yı Şehit Eden 3 Terörist Ömerli İlçesindeki Operasyonda Telef Edildi