Your browser does not support JavaScript!

CüneytDiler Haberleri

CüneytDiler haberleri ve güncel CüneytDiler gelişmeleri, CüneytDiler ile ilgili tüm video, CüneytDiler fotoğrafları ve CüneytDiler haberleri ONGUN HABER sitemizde


Gündem

DEM' lenmiş Kafalar, önce İstiklal Marşı'nı okutmadı şimdi Türk Bayrağı'nı kaldırdı. T.C. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

DUYARLILIK

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ailesiyle, devlete ait özel bir uçakla gerçekleştirdiği Mardin ziyareti, kamuda tasarruf çağrıları ile çeliştiği gerekçesiyle eleştiri...

EKONOMİ

Volkswagen'in Manisa'da Kurmayı Planladığı Fabrika Gibi Chery de Türkiye'yi "Teğet" Geçmiş İspanya'yı Tercih Etmiş Oldu.

SİYASET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından iktidarın İsrail ile ticarete devam ettiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Gündem

İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı bir binanın -1 katındaki işletmede çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

Gündem

Türkiye'nin yerel seçim heyecanı, Ongun Haber, Ongun Radyo ve Ongun TV de 17 00'den itibaren başlayacak özel canlı yayınla internet...

EKONOMİ

Bakan Şimşek,"Dünya Bankası ile yürüttüğümüz verimli işbirliği kapsamında 3 ayrı proje finansmanı için 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik"açıklaması yaptı.

EĞİTİM

ÖSYM, 20 Ağustos'ta Gerçekleştirilen ALES Sonuçlarını Açıkladı. Sonuçlar, ÖSYM'nin Sonuç Ekranından Görüntülenebilecek.