Your browser does not support JavaScript!

Bakan Haberleri

bakan haberleri ve güncel bakan gelişmeleri, bakan ile ilgili tüm video, bakan fotoğrafları ve bakan haberleri ONGUN HABER sitemizde


Gündem

DEM' lenmiş Kafalar, önce İstiklal Marşı'nı okutmadı şimdi Türk Bayrağı'nı kaldırdı. T.C. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

EKONOMİ

Bakan Şimşek,"Dünya Bankası ile yürüttüğümüz verimli işbirliği kapsamında 3 ayrı proje finansmanı için 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik"açıklaması yaptı.

ASAYİŞ

Resmi Gazete'de Yayımlanan Kararla, "PKK'ya Finansman ağladıkları" Gerekçesiyle 62 Kişi İle 20 Kurumun Malvarlığı Donduruldu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Liselerde Sınıf Tekrarını Hayata Geçireceklerini, Devamsızlık Affını da Kaldırmak Üzere Çalıştıklarını Açıkladı.

YAŞAM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı,Eşi Vefat Etmiş Kadınlara 300 Bin TL Konut Desteği Sağlanacağını Açıkladı.

EĞİTİM

Sayın Bakan Özer'den 20 Bin Öğretmen Ataması Branş Bazında Kontenjan Dağılımı Açıklaması.

SİYASET

İktidar Kanadından Sızan Kulis Bilgilerine Göre; Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın Yeniden Göreve Getirilmesi Girişiminde Bulunulduğu İddia Edilmekte

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili Görevden Alındı. Yerine,Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz Atandı.

Komünizmle yönetilen Vietnam'ın Kamu Güvenliği Bakanı'nın Nusret'e ödediği Hesap Tam Olarak 19028,495 TL

SİYASET

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın,Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesine Geldiği ve İstifa Talebini İlettiği İddiaları Ankara Kulislerinde Doğrulandı.

EĞİTİM

Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der), "Salgında Yüz Yüze Eğitimde 2'nci Hafta" Başlıklı Raporunu Açıkladı.

EĞİTİM

Uzaktan Eğitim Faaliyetleri Tüm Sınıf ve Kademelerde Devam Edecek, Okullarda Yapılması Planlanan Yüz Yüze Sınavlar 17 Mayıs Sonrasına Ertelendi.