Your browser does not support JavaScript!

Istanbul Haberleri

istanbul haberleri ve güncel istanbul gelişmeleri, istanbul ile ilgili tüm video, istanbul fotoğrafları ve istanbul haberleri ONGUN HABER sitemizde


Gündem

İstanbul Gayrettepe'de 16 katlı bir binanın -1 katındaki işletmede çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.

SİYASET

CHP’nin Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini üstlenen önceki dönem milletvekili Gürsel Tekin, istifa ettiğini duyurdu.

DUYARLILIK

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İstanbul, Malatya ve Batman'da 3 Kadın Öldürüldü...Bazı Kadınlar Gözünü, Kulağını Kapattı Ve Kutlamalara Devam...

SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İsmini Popüler Arama Motoru Google'da Aratanlar Şok Yaşadılar.

ASAYİŞ

Güncellenmiş Arananlar Listesinde Olan Zaman Zaman Tutuklanıp Salıverilen DHKP/C'nin Türkiye Sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da Yakalandı.

ASAYİŞ

İstanbul Taksim'de İstiklal Caddesi'ndeki Patlamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Kişinin Hayatını Kaybettiği, 53 Kişinin Yaralandığını Açıkladı.

İstanbul'da 2 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar İddiası...

DUYARLILIK

Beyoğlu'nda Bulunan Hasköy Musevi Mezarlığı'nda 81 Mezar Taşı Ölüye Saygısı Olmayan, Ailelerince Terbiye Yoksunu, Ruh Hastası Vandal Kişilerce Kırıldı.

EĞİTİM

Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der), "Salgında Yüz Yüze Eğitimde 2'nci Hafta" Başlıklı Raporunu Açıkladı.

ASAYİŞ

Kaymakamlık Red Etti Valilik Onay Verdi

EKONOMİ

Borsa İstanbul Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla Kendi İsteğiyle Görevinden İstifa Etti. Atilla'nın İstifası Kabul Edildi.

DUYARLILIK

Bitlis’teki Helikopter Kazasında Şehit Olan Askerlere Sosyal Medya Üzerinden Fethi GÜHREŞİ İsmi İle Hakaret Eden, Alçağı Savcılık ve Emniyete İHBAR...