Your browser does not support JavaScript!

Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri ONGUN HABER sitemizde


GÜNCEL

Bir müşterinin şikayeti ile başlayan süreç CEO Elif Aslı Yıldız Turnaoğlu'nun kötü iletişim dilinin sonrasında neler yaşandı?

DÜNYA

İran'ın Kirman eyaletinde Kasım Süleymani'nin mezarı yakınlarında peş peşe 2 patlama meydana geldi, ölü sayısı 211'e yükseldi, en az 471...

Karaman Emniyet Müdürlüğü’ne Atanan Ahmet Selçuk OKUMUŞ, Tayinin Ardından MHP Lider, Dr Devlet BAHÇELİ'ye Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

ASAYİŞ

AFAD'ın Ankara'daki Merkezi'nin Evrak Bölümünde Yangın Çıktı. Savcılık, Bazı Evrakların Zarar Gördüğü Yangını Şüpheli Bularak Soruşturma Başlattı.

ASAYİŞ

İndirim İzdihamında Akıllara Durgunluk Veren Anlar! Otobüste Yer Verdiğimiz Bazı Teyzelerin Yeri Geldiğinde Bizleri Yiyebileceğini Düşündüren İçerik.

ASAYİŞ

Ankara Polatlı'da Yük Treniyle Otomobil Çarpıştı: Ölü ve Yaralılar Var

SİYASET

Kulisleri sallayan iddia: Erdoğan-Bahçeli Anlaştı! MHP Kabineye Giriyor.

SİYASET

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın,Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesine Geldiği ve İstifa Talebini İlettiği İddiaları Ankara Kulislerinde Doğrulandı.

Hukuk

HSK 1. Dairesince; Adli Yargı Hakim Ve Cumhuriyet Savcıları İle İdari Yargı Hakimlerini Kapsayan Mazeret Kararnamesi Yayınlandı.

EĞİTİM

Öğrenci Veli Derneği (Veli-Der), "Salgında Yüz Yüze Eğitimde 2'nci Hafta" Başlıklı Raporunu Açıkladı.

ASAYİŞ

28 Şubat Generallerinin Rütbeleri Söküldü

ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Ankara İli Özelinde Yeni Kararlar Alındığını Duyurdu