‘Küflü Çikolata’ Olayında Son Gelişmeler ‘Küflü Çikolata’ Olayında Son Gelişmeler
FETÖ'nün medya yapılanması davasında şarkıcı Atilla Taş, gazeteci Abdullah Kılıç, Cuma Ulus, Gökçe Fırat Çulhaoğlu, Murat Aksoy, Oğuz Usluer'in de aralarında bulunduğu 21 sanık, haklarında yurtdışına çıkış yasağı kararı verilerek tahliye edildi.




Mahkeme, Davut Dağ, Emre Soncan, Mutlu Çölgeçen, Ufuk Şanlı ve Ünal Tanık'ın tutukluluğuna devam kararı verdi.

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin, aralarında "fuatavni" hesabının kurucusu olduğu tespit edilen firari sanık Said Sefa'nın da bulunduğu 26'sı tutuklu 29 sanığın yargılandığı dava İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 26'sı tutuklu 29 sanıklı davanın ilk duruşmasının beşinci gününde, tutuklu sanıklar ile tutuksuz sanık Muhterem Tanık ve avukatları hazır bulundu.
Habertürk Haber Merkezi'nden Veli Sarıboğa'nın haberine göre Cumhuriyet savcısı, suç vasfının değişme ihtimalinin bulunması, tutukluluğun tedbir mahiyetinde bulunması ve tutuklu kaldıkları süre dikkate alınarak tutuklu sanıklardan, aralarında Atilla Taş, Abdullah Kılıç, Gökçe Fırat Çulhaoğlu ve Oğuz Usluer'in de bulunduğu 13 kişinin tahliyesini talep etti. 
TUTUKLU SANIK TAŞ: "SİZİ SEVİYORUZ"
Savcının talebini açıklamasının ardından söz alan tutuklu sanık Atilla Taş mahkeme heyetine hitaben "Ülkemi çok seviyorum. Ne olur bizi yalnız bırakmayın. Hukuku yalnız bırakmayın. Çok zor bir iş yapıyorsunuz. Sizi seviyoruz" dedi. Sanık ve avukatlarının taleplerinin alınmasının ardından verilen öğle arası sonrası mahkeme kararını açıkladı.



TEPKİ ÇOK BÜYÜK,VATANDAŞ SORUYOR: İKTİDARI'NIN MUKTEDİR OLMA SORUNUMU VAR?
ABD Bşk.Yrd.Joe Biden geldiğinde Can Dündar tahliye edilmişti.Şimdi bakanı geldi fetöcüler tahliye edildi.Halk Bank genel Müdür Yardımcısı işin cabası.
İktidarın mukedir olma kuvvetini sorgulayan vatandaş,hukuk yoluyla bir kalkışma olarak gördükleri bu pratik hareket'i üzerinde durulmasa iktidar bu lokmayı yutacakmıydı, görmezden gelecekmiydi kaygılıyız diye yorumladı.

VATANDAŞ İKTİDAR'A KARŞI GÜVEN BUNALIMI YAŞAMAYA BAŞLADI
FETÖ'nün Siyasi ayağı hariç tüm ayaklarına karşı harekete geçildiğini ifade eden vatandaşlar, sıra ne zaman bu Terör Örgütü'nün siyasi ayağına gelecek, İktidar Partisi Ak Parti'nin bir korkusu mu var,zaman zaman mücadelesinde yalnız olduğunu söyleyen Sayın Cumhurbaşkanı hakikaten yanlız galiba,kendi kurduğu parti Sayın Cumhurbaşkanına dolaylı da olsa ihanet içinde mi acaba diye endişe dolu kelimeler sarf etti.
ONGUNHABER İKTİDARI HASSAS, DİKKATLİ VE İLKELİ OLMAYA DAVET EDİYOR.
Sadece Ongun haber değil tekilerini twitter'dan yazılı olarak ifade eden ünlü isimlerde Ak Partiyi Uyarıyor:
Fatih Tezcan da resmi twitter hesabından söz konusu tahliyelere büyük tepki gösteren güçlü kalemlerden.
Fatih TEZCAN: 
"Tayyip Erdoğan Gebertilecek!" deyip canlı yayında idam ipiyle şov yapan piçi serbest bırakan mahkeme heyetinin tamamı FETÖ'DEN TUTUKLANSIN!" diyen Tezcan, adı konulmamış bir "31 Mart Yargı Darbesi" yaşandığını dile getirip HSYK'yı göreve çağırdı.
Tam bu esnada Fatih Tezcan'ın 29 Ağustos 2016 tarihli yazısı akıllara geldi. Fatih Tezcan mahkemede hakim İbrahim Lorasdağı'nın karşısında ayağa kalkmamış ve sebep olarak FETÖ'yü işaret etmişti. 

İşte Fatih Tezcan'ın geçen sene mahkemede yüzüne deşifre ve 
yazısında ifşa ettiği İbrahim Lorasdağı bugün FETÖ'cüleri tahliye eden isim oldu.


İŞTE O TWEET'LER



KARAMAN'DA HAKİMLİK YAPMIŞ İBRAHİM LORASDAĞI'NIN KARAMAN YILLARINA AİT BİR ONGUNHABER ARŞİV RESMİ


ALIN SİZE BİR 31 MART VAKASI DAHA
Ülker'in 1 Nisan reklamında "Küçük kardeşlerin abilerine, ablalarına sürprizleri var" ifadesiyle "Hesaplaşma zamanı yaklaşıyor", "kanlı pasta" ve "direğe bağlanmış adam" gibi mesaj ve görsellere yer verildi.
Tepkilere karşı hiçbir açıklama yapmayan Ülker tehdit mi ediyor?