Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!

İstanbul'da Gezi Parkı'nın yıkılmaması için başlayan gösteriler sonrası Taksim meydanına giren eylemciler ortalığı savaş alanına çevirdi. Tabelaları söken eylemciler, bir polis aracını yağmalayarak devirdi. Aracın içerisinden çıkan Kalaşnikof marka tüfek de eylemcilerin eline geçti. Bazı eylemciler meydandaki tabelaları sökerek dükkanlara taş attı. Polis ise olaylara müdahale etmeden geri çekildi.
 
POLİS BARAKASINI ATEŞE VERDİLER
İstanbul Gezi Parkı'na girmek için günlerdir uğraşan eylemciler parka girer girmez çevik kuvvetin konuşlandığı barakayı ateşe verdi. Alevler ağaçlara ulaşmadan duyarlı bazı eylemciler tarafından söndürülmeye başlandı. Bazı eylemciler itfaiye araçlarının bölgeye girmesini engellemeye çalışırken bazıları da duyarlı olmaları konusunda uyarılar yaptı. Eylemciler ve bazı duyarlı vatandaşlar yangın tüpleriyle yangına müdahale etmeye devam ediyor.
 
GEZİ PARKINA GİREN GÖSTERİCİLER POLİS NOKTASINI ATEŞE VERDİ
Taksim'de polisin çekilmesiyle birlikte Gezi Parkı'na giren göstericiler, polis noktasını ateşe verdi. Gazetecilere saldıran göstericiler İHA aracını kullanılmaz hale getirdi.
Polisin Taksim'den çekilmesiyle alana giren göstericiler, çevreye zarar verdi. Polis araçlarını taşlayan ve ters çeviren binlerce kişi, Taksim Gezi Parkı'ndaki polis noktasını da ateşe verdi. Göstericiler kendi yaktıkları polis noktasını, yine kendileri söndürmeye çalıştı. Göstericiler gazetecilere de saldırdı. İhlas Haber Ajansı'nın aracını taşlayan ve boyayan eylemciler, "medya dışarı" şeklinde bağırdı. Olaylar sırasında İHA muhabiri Abdullah Coşkun da başına gelen taşla yaralandı. Coşkun'un fotoğraf makinesi de kırıldı.



Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/savas-alani-degil-taksim/gundem/detay/1717289/default.htm



Etiketler: İstanbul , Taksim , medya , kalaşnikof , Fotoğraf , Marka , Parka , Abdullah Coşkun , Taksim'de , Istanbul