Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla,bu gün gerçekleşecek mitinge Türkiye’nin dört bir tarafından on binlerce vatandaşımızın iştirak etmesi bekleniyor.


Büyük Mısır Mitingi’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın “Konya evrensel anlamda barış ve kardeşliğin sembol şehirlerden biri. Konya’da düzenleyeceğimiz bu miting ile sadece Adeviyye’de gerçekleştirilen insanlık dışı katliamı değil her fırsatta demokrasinden, barıştan, kardeşlikten dem vuran küresel zihniyeti de protesto edeceğiz. 6 Eylül 1980’de düzenlediğimiz Kudüs Mitingi etkileri ve sonuçları itibariyle tarihi bir miting olmuştu. 76 milyonun vicdanı ve ülkemizin Mısır konusundaki duruşunu en güçlü şekilde haykırmak ve zalimlere korku, mazlumlara umut bırakacak bu mitingimize bütün milletimizi davet ediyoruz” dedi.

Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!

Saadet Partisi daha öncede İstanbul Kazlıçeşme Meydanı’nda düzenlediği mitinge yüz binlerce vatandaşımız katılmıştı. Konya Hükümet meydanında yapılacak olan miting 17 Ağustos Cumartesi Saat 17:30’da başlayacak.