İran'da Art Arda Terör Saldırıları İran'da Art Arda Terör Saldırıları
Eskişehir’de bir polis memuru, meslektaşının beş yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 17 yıl altı ay hapis cezası aldı.





Polis memuru A.İ.C., meslektaşının beş yaşındaki kız çocuğu S.D.’yi lojmanın bodrum katında istismar ettiği suçlamasıyla tutuklanmıştı. İstismar, S.D.’nin yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıkmıştı.

İDDİALARI RED ETTİ

"Çocuğa cinsel istismar ve hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından yargılanan polis memuru, duruşmada üzerine atılan suçlamaları kabul etmeyerek, “Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Üzerime atılan suçları işlemedim. Yapmadığımı tekrar söylüyorum. Ben suç işlemedim. Beraatımı ve tahliyemi istiyorum. Mazlumun ahı yerde kalmaz” diye konuştu.

 

Mahkeme heyeti, A.İ.C.’yi ‘cinsel istismar’dan 15 yıl, ‘hürriyetinden yoksun bırakma’ suçundan da iki yıl altı ay olmak üzere toplam 17 yıl altı ay hapis cezasına çarptırdı.(Kaynak : İnternethaber.com)
EDİTÖR'ÜN NOTU:
SAYIN KARAMAN VE KONYA ADLİYELERİ,CİNSEL TACİZ, İSTİSMAR VE BENZERİ VAKALARDA BU ÖRNEĞİ DEĞERLENDİRMEK İSTERLERMİ YOKSA HER DURUMDAN BİR VAZİFE ÇIKARMAYA DEVAM EDERLERMİ BİLİNMEZ AMA HSK VAR, BİRDE YÜKSEK MAHKEMELER VAR, ADALET TECELLİ EDERKEN ADALETSİZLERE DE GEREĞİNİ YAPAR.