Kanser tedavisinde önemli gelişmeler kaydettiğini defalarca dile getiren, 18 Kasım’da önemli açıklamalarda bulunacağını söyleyen Mustafa Yücel Mihalıççık- Eskişehir yolunda şaibeli bir kazada hayatını kaybetti.

Eskişehir'de, yol yapım çalışması sırasında gerçekleşen kaza sonucunda bir kamyonet, ekskavatöre çarptı. Kaza neticesinde 40 yaşındaki baba Mustafa Yücel ve 8 yaşındaki kızı Nisa Yücel hayatını kaybederken, anne Firdevs Yücel ile diğer çocukları Sena Yücel yaralandı.

Kaza, Mihalıççık İlçesi Karageyikli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücü Mustafa Yücel'in direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda kamyonet, yol genişletme çalışması yapan ekskavatöre arkadan çarptı.

Kazada ağır hasar alan kamyonet, hurdaya dönerken, yaşanan çarpmanın etkisiyle baba Mustafa Yücel ve kızı Nisa Yücel hayatını kaybetti. Yaralanan anne Firdevs Yücel ile diğer çocukları Sena Yücel ise olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden baba ve kızın cenazelerinin, bugün ikindi namazını müteakiben Yenidoğan Mahallesi'nde bulunan Yenidoğan Camii'nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlığı'na defnedildi.Kazada yaralanan anne Firdevs Yücel, tedavisinin ardından vücudundaki sargılarla eşinin ve kızının cenaze törenine katıldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ama soruşturma'nın ne kadar ve nereye kadar uzanacağı bilinmiyor.

Ünlü profesörü ‘dana dili’ tehdit etmişti! Mustafa Yücel trafik kazasında hayatını kaybetti - Sayfa 3

Aşı karşıtı Merhum Mustafa Yücel  Andrew Elliot isimli birinin aşı çağrısı yapan doktorları fonladığını sosyal medya hesaplarından kanıtlarıyla duyurmuştu.

Geçtiğimiz ay doktor olup olmadığı tartışma konusu olan aşı karşıtı Mustafa Yücel de onlardan biri... Yine anlamsız teorilerine devam ediyor. Bu sefer Andrew Elliot isimli birinin aşı çağrısı yapan doktorları fonladığını söyledi.

@Drmustafayucel

Terör'ün Finasmanına DARBE Terör'ün Finasmanına DARBE

Şöyle bir sayfa yayınlamış kendisi...