ABD'nin en eski aşı karşıtı kuruluşu olan Ulusal Aşı Bilgi Merkezi'ne son on yılda 2,9 milyon dolar bağış yapan osteopat hekimi Joseph Mercola'nın, “doğal sağlık ürünleri” satarak servet kazandığı ortaya çıktı.

Washington Post'ta (WP) yer alan habere göre, Mercola, vitamin takviyelerinin de dahil olduğu bu ürünleri “aşılara alternatif doğal sağlık ürünleri” iddiasıyla sunuyor.

Mercola'nın geçen ay, yeni kapatılan internet sitesinde kızamığın “aşı tahakkümünün Truva Atı olmaya devam ettiğini” söylediği, C vitamini takviyelerini ise “kızamığa karşı alternatif çözüm” olarak savunduğu belirtildi. Sitede yer alan başka bir bölümde ise D vitamininin “Gribi kökünden çözecek vitamin” olarak tanıtıldığı kaydedildi.

100 MİLYON DOLARIN ÜZERİNDE SERVET

Diğer aşı karşıtı kuruluşlara ayrıca 4 milyon dolar fon sağlayan Mercola'nın, büyük bölümü özel şirket ağından sağladığı varlığı 2017'deki taahhütüne göre 100 milyon doların üzerinde.

Mercola, WP'ye e-posta'dan yaptığı açıklamada, “çokuluslu şirketlerin kârlarını artırması uğruna milyonlarca çocuğun ölümüne katkı sağlayan ve gereksiz acıya neden olan geleneksel tıp sistemine basit, ucuz ve güvenli bir alternatif sağladığını” öne sürüyor.

Aşı karşıtı hareketlere yaptığı bağışlardan şirketlerinin menfaat sağlayıp sağlamadığı sorusuna Mercola, “Güçlü endüstrilere aleyhtarlık yapmak benimki gibi işletmeler için olumlu olmaz” yanıtı veriyor.

'ALTERNATİF TIP' PROGRAM VE ÜRÜNLERİ

Mercola'nın, internet sitesinde 2 bin dolar karşılığında “ciddi hastalıkları atlatmak”, “zayıflamak”, “bağımlılıkları kalıcı olarak önlemek” için “doğal yaklaşımla” bir aylık program sunduğu belirtildi. Mercola'nın 2000'lerin ortasında da “güvenmediği ürün ve kuruluşların reklamını yapmamak” amacıyla ürün satmaya başladığı kaydedildi.

ABD Gıda ve İlaç Yönetimi tarafından sağlığa yönelik iddialarının yasa dışı olduğu gerekçesiyle üç kez uyarı aldığı öğrenilen Mercola'nın 2009 yılında hastalarla görüşmeyi durdurduğu ve ertesi yıl ayda 3 milyon dolar kazanç sağladığı belirtildi.

Mercola'nın 2016 yılında cilt kanserini önlediği iddiasıyla şezlong satın almaları için bin 300 kişiye 2,6 milyon dolar bağış yaptığı öğrenilirken, Federal Ticaret Komisyonu'nun şezlongların tam aksine cilt kanserini tetikleyeceğini kaydederek Mercola'ya “aldatıcı eylem” suçlamasında bulundu.

AŞI KARŞITI KURULUŞ "ULUSAL AŞI BİLGİ MERKEZİ"

Mercola'nın fonladığı Ulusal Aşı Bilgi Merkezi, Barbara Loe Fisher tarafından “oğlunun aşı nedeniyle yaralandığı” iddiasıyla 1982'de kuruldu. Kuruluş, son yıllarda aşı karşıtlığının artmasıyla “yasalara karşı zafer” kazandığını savunuyor.

Söz konusu kuruluşun son yıllarda çocuklara kızamık gibi hastalıklara aşı yapılmasına karşı çıkan hareketin öncülerinden olduğu biliniyor.

Ulusal Aşı Bilgi Merkezi’nin, bazı ebeveynlerin çocuklarını kızamık gibi aşıyla önlenebilir hastalıklara karşı aşılamayı bırakmasına veya ertelemesine neden olan hareketin ön saflarında yer aldığı biliniyor. Sağlık yetkilileri, düşen aşı oranlarının, bu yıl ABD’de 1200’den fazla insanın kızamık yüzünden hastalanmasına neden olduğunu söylüyorlar. Bu sayının son 25 yılın en yüksek sayısı olduğu kaydediliyor. Ekim ayından bu yana çoğunluğunu çocuk ve bebeklerin oluşturduğu yaklaşık 80 kişinin öldüğü Samoa Adaları da dahil olmak üzere dünya çapında kızamık salgınları artıyor.

Link: https://foodfacts.mercola.com/turnip.html?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_content=twittermercola_foodfactcard&utm_campaign=20190724_turnip

KANSER VE KEMOTERAPİ HAKKINDA ÇALIŞMAARI MAKALE VE SÖYLEŞİLERE KONU OLDU

Dr. Mercola: Kemoterapi Kanseri Nasıl Yayıyor

Dr. Lee Cowden; çoğu insanın kanserden ölmediğini söylüyor; gerçek bu tedavinin yan etkilerinden de ölürler.

“Kansere karşı savaş” daha kişiselleştirilmiş ve “hassas tıp” tedavilerine doğru ilerlerken , cerrahi, kemoterapi ve radyasyon yoluyla eski “ kesim, zehir ve yanık ” bekleme modeli hala yaygın olarak kullanılmaktadır ve Birçok kanser vakası için standart bakım.kemoterapi başlıbaşına bir ölüm sebebidir.

Kemoterapiyle ilgili en büyük sorunlardan biri, vücudunuzu sistemik olarak kanser hücrelerini öldürmek için zehirleyen gelişigüzel toksisitesidir. Bu modelin ölümcül kusurlara sahip olduğuna ve yarardan çok zarar verebileceğine dair uzun zamandır işaretler var.

Örneğin, meme kanseri kemoterapi ilacı Tamoxifen söz konusu olduğunda, hastalar meme kanserini azaltabilirken, kadınların rahim kanseri riskini iki katından daha fazla arttırmak için bir riski diğerine takas etmelidir.1

Kemoterapinin ciddi, bazen ölümcül yan etkileri (veya daha uygun bir şekilde, basitçe etkileri) yaygın olduğu gibi, kanser prognozunuzu daha iyi yerine kötüleştirebilecek öngörülemeyen ciddi etkiler de yaygındır.

Bilimsel Çeviri Tıp dergisinde yazan Albert Einstein Tıp Fakültesi'nden araştırmacılar, meme kanseri için ameliyattan önce kemoterapi verilmesinin hastalık metastazını veya kanserin vücudun diğer bölgelerine büyümesini ve yayılmasını teşvik edebileceğini ortaya koydu. , bir kadının hastalıktan ölme riskini büyük ölçüde artırır.

Kemoterapi Meme Kanserinde Daha Agresif ve Yayılmaya Sebep Olabilir

Neoadjuvan kemoterapi olarak bilinen preoperatif kemoterapi genellikle kadınlara sunulur çünkü tümörlerin küçülmesine yardımcı olabilir, bu da kadınların tam mastektomi yerine lumpektomi ameliyatı alma olasılığını artırır.

Bununla birlikte, fareler ve insan dokusu üzerinde testler yaptıktan sonra, araştırmacılar bunu yapmanın “metastazın tümör mikroçevreleri” olarak bilinen şeyi artırarak metastaz olasılığını artırabileceğini bulmuşlardır.

“Metastazın tümör mikroçevreleri” olarak adlandırılan bu rampalar, kan damarlarında özel bağışıklık hücrelerinin aktığı bölgelerdir. Bağışıklık hücreleri bir tümör hücresi ile bağlanırsa, onu bir yolcu almak için bir Lyft gibi bir kan damarına sokarlar. Kan damarları uzak organlara giden otoyollar olduğu için sonuç metastaz veya kanserin uzak bölgelere yayılmasıdır. ”

Meme kanseri olan veya insan meme tümörleri verilen farelere kemoterapi verildiğinde, tümör mikro çevresini, kanser yayılımına daha elverişli yapacak şekilde değiştirdi;

Kanser hücrelerini kan damarlarına taşıyan bağışıklık hücrelerinin sayısının artırılması

Kan damarlarını kanser hücrelerine daha geçirgen yapmak

Tümör hücrelerini daha hareketli hale getirme

Farelerde kemoterapi tedavisi, tedavi almayan farelere kıyasla kan dolaşımındaki ve akciğerlerdeki kanser hücresi sayısını iki katına çıkardı. Ayrıca, ortak kemoterapi ilaçları alan 20 insan hastada, tümör mikro-ortamları da kanser yayılımı için daha elverişli hale gelmiştir. Telgrafın belirttiği gibi:

“Zehirli ilacın vücutta sonuçta tümörlerin daha güçlü büyümesine izin veren bir onarım mekanizmasını açtığı düşünülmektedir. Ayrıca, kanserin vücuda yayılmasına izin veren kan damarlarındaki 'kapı' sayısını da artırır. ”5

Ayrıca, araştırmacılar 2012 Journal of Clinical Oncology dergisinde “Maalesef, neoadjuvan kemoterapi, diğerlerinin yanı sıra Ulusal Cerrahi Yardımcı Meme ve Bağırsak Projesi (NSABP) B18 çalışmasında gösterildiği gibi genel sağkalımı artırmıyor gibi görünüyor” yazdı.

Kimse Aşıyı Yaptırmaya Zorlanmadı mı? Kimse Aşıyı Yaptırmaya Zorlanmadı mı?

Bu, kadınların hayatta kalma şanslarını bile artırmayan bir tedavi için potansiyel bir kanser metastazı riski taşıyor olabileceği anlamına gelir.

Kemoterapinin Tümör Büyümesini Tetikleyebildiği Yıllardır Bilinirdi

Kemoterapinin kanser yayılmasını teşvik edebileceği haberi şaşırtıcı gelse de, bu yeni bir keşif değil.

2012'de araştırmacılar, prostat kanseri için kemoterapinin sağlıklı hücrelerde DNA hasarına neden olduğunu ve tümör büyümesini artıran ve kanser hücrelerini tedaviye direnç geliştirmeye teşvik edebilecek WNT16B adlı bir proteinden daha fazla salgılamalarına neden olduğunu buldular.

Fred Hutchinson Kanser Araştırma Merkezi'nden çalışma yazarı Dr.Peter, “WNT16B, salgılandığında, yakındaki tümör hücreleriyle etkileşime girecek ve onların büyümesine, istila etmesine ve daha sonraki tedaviye direnmesine neden olacaktır” dedi.

Nature Medicine dergisinde araştırmacılar ayrıca “Prostat tümörü mikroçevresindeki WNT16B'nin ekspresyonu, sitotoksik kemoterapinin in vivo etkilerini hafifletti, tümör hücresinin hayatta kalmasını ve hastalık ilerlemesini teşvik etti” 8 ve “… [D] iyi huylu hücrelerde karşı tepkiler … Tümör büyüme kinetiğinin artmasına doğrudan katkıda bulunabilir. ”9

Araştırmalar, kemoterapinin etkilerinin sağlıklı hücrelere geniş kapsamlı ve yıkıcı olduğunu ortaya koymaya devam ederken, en azından 2004'e kadar - “kemoterapinin sadece kanser hayatta kalmasına küçük bir katkı sağladığı” gösterilmiştir.

Bir Klinik Onkoloji çalışması, yetişkin kanser vakalarında beş yıllık sağkalım oranları açısından kemoterapinin ortalama beş yıllık sağkalım başarı oranının Avustralya'da sadece yüzde 2,3 ve ABD'de yüzde 2,1 olduğunu bulmuştur11

Ayrı araştırmalar kemoterapi alan yaklaşık 2.000 hastanın tedaviden sonraki 30 gün içinde 161 ölümün meydana geldiğini ortaya koydu. Bunların yaklaşık yüzde 8'i kemoterapi ile ilişkili olarak sınıflandırıldı (ve yaklaşık yüzde 16'sı yetersiz bilgi nedeniyle sınıflandırılmamış) .12

Ayrıca, belirtildiği gibi, kemoterapi, terapiye bağlı akut miyeloid lösemi (tAML), “sitotoksik kemoterapinin nadir fakat oldukça ölümcül bir komplikasyonu” gibi sonraki kanser riskini artırabilir. ”Araştırmacılar, tAML vakalarının kemoterapi ile tedavi edilen yetişkinler genel popülasyonda olduğundan daha fazladır.13

Geleneksel Onkologların Birçok Tedavi Seçeneği Açıklamak Muhtemel Değil

Kanser teşhisi konduğunda, birçok kişi tek tedavi seçeneklerinin kemoterapi, cerrahi veya radyasyon olduğunu varsayar. Sadece siz ve sağlık ekibiniz tedaviyi en iyi nasıl uygulayacağınıza karar verebilir, ancak konvansiyonel hizmet sunucularının kutunun dışında düşünmesinin olası olmadığını bilmelisiniz.

Onkoloji, tıpta büyük kârlarda (tipik olarak yüzde 50'den fazla) ilaç satmaya izin verilen ve hatta teşvik edilen tek uzmanlık alanıdır ve kanser ilaçları, genel bir kategori olarak, tüm ilaçlarda başlamak için en pahalı ilaçlardır.

Onkologlar aslında sattıkları kemoterapi ilaçları için bir komisyon alırlar ve bu tür bir teşvikle, aktif olarak başka alternatifler aradıklarını hayal etmek neredeyse imkansızdır.

Onkologlar ayrıca onkoloji tıbbi kurulları ve ilaç endüstrisi tarafından öngörülen “bakım standardı” ile kısıtlanmıştır. Belirlenen bakım standardına aykırı davranırlarsa, lisanslarının kınanması ve hatta uzaklaştırılması konusunda hassastırlar.

Sonuç olarak, geleneksel yoldan gitmek istemiyorlarsa, hastalar genellikle tek başına gitmek zorunda kalırlar, bu da talihsiz bir durumdur, çünkü birçok umut verici alternatif tedavi vardır.

Kanser Tedavisi Seçeneklerinizi Net ve Eksiksiz Anlamalısınız

Kapsamlı bir doğal kanserle mücadele yaklaşımı, vücudunuzu mümkün olduğunca sağlıklı hale getirmek, detoksifikasyon, bağışıklık fonksiyonunuzu güçlendirmek için stratejiler, diyet değişiklikleri ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak diğer hedefe yönelik tedaviler kullanmak olacaktır.

Örneğin, 16 yıllık kanserden kurtulan ve “Şifa Platformu: Kendi Tedavinizi Oluşturun!” Yazarı Annie Brandt, metastatik kanser hücrelerine karşı yardımcı olan ürünleri içerir:

Mesele şu ki, geleneksel tıp tarafından göz ardı edilen birçok anti-kanser stratejisi var. Hatta çoğu geleneksel tedaviye ek olarak çalışıyor. Örneğin, kemoterapiyi uygulamadan önce besinsel ketoz ve oruç ile birlikte C vitamini , kemoterapinin etkinliğini radikal bir şekilde artırır.

Aynı ABD kısıtlamaları altında olmayan Türkiye'deki onkologlar, evre 4 kanser hastalarının çoğunda şok edici remisyonlar gösteren yığılmış bir ketojenik tedavi protokolü kullanıyorlar. Türkiye'deki ChemoThermia Onkoloji Merkezi'ndeki tedavi protokolü şunları içerir:

Metabolik olarak desteklenen kemoterapi (etkinliğini desteklemek için çeşitli müdahalelerle kemoterapi uygulamak)

Yüksek ateş

Hiperbarik oksijen tedavisi

Glikoliz inhibitörleri, özellikle 2-deoksiglukoz (2-DG) ve dikloroasetat (DCA)

Fitoparmasötik takviyeleri ile ketojenik diyet

Merkezde, tüm onkoloji hastaları, kanser hücreleri üzerinde metabolik stres yaratan ketojenik bir diyete tabi tutulur. Daha sonra, kemoyu uygulamadan önce, hasta 14 saat hızlı bir şekilde yapacak ve bu da kanser hücreleri üzerindeki metabolik stresi daha da artıracaktır.

Hastalar tipik olarak bu noktada desilitre başına 80 miligram (mg / dL) civarında kan şekeri seviyesine sahip olacaklardır. Daha sonra kanser hücrelerindeki glikoliz yolunu inhibe etmek için glikoliz inhibitörleri uygularlar, bu da kanser hücreleri zaten glikozdan açlık çektiği için çok miktarda metabolik stres yaratır.

Daha sonra hafif hipoglisemiye neden olmak için kan şekeri seviyelerini yaklaşık 50 veya 60 mg / dL'ye düşürmek için insülin uygulanır. Bu noktada, kemoterapi genellikle kullanılmayacak kadar çok daha düşük bir dozda uygulanır, böylece yan etki riskini azaltır.

Kemoterapiyi takip eden günlerde hipertermi ve hiperbarik oksijen tedavisi , ayrıca günlük yüksek doz C vitamini (50 gram) ve dimetil sülfoksit (DMSO) ile glikoliz inhibitör terapilerinin infüzyonu uygulanır. Brandt'ın kitabında yer alan diğer hedefe yönelik tedavilerin bir örneği aşağıdadır.

Poli-MVA , kan-beyin bariyerini geçen ve vücudunuzu ve beyninizi hücresel düzeyde yenilemeye yardımcı olan bir kolloidal mineral kompleksi. Ayrıca kemoterapötik ve radyolojik tedaviler sırasında kaybedilen besin maddelerinin değiştirilmesine yardımcı olur.

Fermente buğday tohumu ürünü olan AvéULTRA (Metatrol).

Selenyum , D vitamini ve iyot , bu kanserlerin çoğunda kanser hastalarının çoğu düşüktür. Düzenli sauna terapisi yaptığım için her gün 200 mikrogram SelenoExcell alıyorum . (Terlerken selenyum atarsınız.) Selenyum detoksifikasyon için gerekli olan önemli bir metabolik antioksidan olan glutatyonu arttırır. Ayrıca tiroid hormonu T4'ün T3'e dönüşümünü katalize eder, bu nedenle tiroid problemleriniz varsa faydalı olabilir.

Modifiye narenciye pektininin (MCP) kanseri tersine çevirdiği ve metastatik kanseri durdurduğu gösterilmiştir. Brandt, ecoNugenics markasını önerir, çünkü bu bilimsel olarak çalışılmış ve çalışması doğrulanmıştır.

Kolloidal Gümüş , bilinen bir toksisitesi ve edinilmiş direnç için bilinen bir mekanizması olmayan toksik olmayan , geniş spektrumlu bir antimikrobiyal tedavidir.

Salicinium , bitki bazlı bir ekstre bu nagalase ait inhibe üretimi - eş zamanlı olarak doğuştan gelen bağışıklık hücrelerini stimüle ise - kanser hücreleri tarafından üretilen bir enzim.

Belirtildiği gibi, kanseri hedeflemek ve yenmek için birçok umut verici yol var. Geleneksel bir onkolog ile çalışsanız bile, ChemoThermia Onkoloji Merkezi, nerede yaşadığınıza bakılmaksızın onkoloğunuzun kullanabileceği protokoller yayınladı.

Onkologunuz bu alternatif stratejileri bakım rejiminize entegre etmek istemiyorsa, yeni bir doktor bulmayı düşünebilirsiniz.

Dr Joseph Mercola

Kaynak Makale http://humansarefree.com/2019/06/dr-mercola-how-chemotherapy-is.html