İletişim Başkanlığı Yalanladı Ama KDV Zammı Resmen Geldi! İletişim Başkanlığı Yalanladı Ama KDV Zammı Resmen Geldi!

Karaman’nın sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmak,gençlerin kabiliyetleri doğrultusunda kariyer ve  girişimciliğinin güçlendirilmesi hedefi doğrultusunda çalışmalar yapan Karaman İŞGEM genç girişimcilere sunulan fiziki imkan, altyapı desteği ve teknopark projesi ile her yaştan yeni girişimcilere yönelik hibe ve destek kredileri hakkında öğrencilere bilgilendirme semineri düzenlendi.

Karaman Mesleki Eğitim Merkezi, bünyesinde Eğitim-Öğretim gören, 12. Sınıf kalfa seviyesindeki öğrencilerin istidat ve kabiliyetlerini geliştirip, gelecekte kariyerlerindeki ilerleme ve Ülkemizin kalkınmasın da önemli rol oynayan iş dünyasına adım atma yolunda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yapmalara hız verildi.

Bu amaçlar doğrultusunda Mesleki Eğitim Merkezi OSB Bürosu tarafından planlanan Teknik gezi, inceleme ve seminer programları çerçevesinde; İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) toplantı salonunda, İŞGEM Genel Müdürü Ali KANTÜRK, KOSGEB Müdürü Mevlüt TAVŞAN, MESEM Müdürü Muzaffer ÇİFTÇİOĞLU ve OSB yetkililerinin katılımıyla, İşgem ve Kosgeb’in genç girişimcilere sunduğu fiziki imkan, altyapı desteği ve teknopark projesi ile her yaştan yeni girişimcilere yönelik hibe ve destek kredileri hakkında öğrencilere bilgilendirme semineri düzenlendi.

Seminer hakkında bilgi veren Karaman Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer ÇİFTÇİOĞLU  "Öğrencilerin ufuklarının açılması ve kısa vadede iş hayatında önlerine çıkabilecek engel ve zorlukları aşmaları noktasında gayet verimli geçmiştir.
Program, İŞGEM bünyesindeki işletmelerde yapılan AR-GE çalışmaları ve üretimlerin incelenmesi ile sona ermiştir,Genç girişimcilerimiz ve usta adaylarımıza kendi işletmelerini kurma yolunda desteklerimiz devam edecektir." dedi.