Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi
Elebaşı  M.Fethullah Gülen’e en yakın isimlerden birisinin paralel yapının tabanındaki evli kadınla yasak ilişki görüntüleri ortaya çıktı.





Fetullah Gülen'e en yakın isimlerden örgütün Molla Heyeti üyesi bir üst düzey ismin paralel yapının tabanındaki evli kadınla yasak ilişki görüntüleri ortaya çıktı.


17-25 Aralık 2013'te seçilmiş hükümete darbe planlayan paralel yapının gerçek yüzü bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Lider kadronun tamamına yakınının yurt dışına firar ettiği örgütte skandalların ardı ardı kesilmiyor.
 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
 
İki sevgilinin buluşma görüntüleri paralel yapı üyelerinin arasında elden ele dolaşmaya başladı. Konunun ortaya çıkmasıyla paralel yapının üst kademesinin ne tepki vereceği merak ediliyor
Örgüt içerisinde imam olarak görev alan bu kişi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı arama emri çıkardı.









ONGUN HABER SORUYOR...
AKŞAM Fetullahçı Terör Örgütünü karıştıran aşk skandalının detaylarına ve görüntülerine ulaştı. Yıllarca Mehtap TV'de programlar yaptı. Halen Arnavutluk'ta Bedir Üniversitesi'nde bölüm başkanlığı yapıyor.
Verilen Bilgiler Doğrultusunda Araştırma Yapan ONGUN HABER Bahse Konu Üniversiteye Ait İnternet Sayfası'nın Şu
http://isc.beder.edu.al/en/content/default/staff-13-16-7/0/291/?_con=0&cid=222 içinde bilgilerin karşılığı olan sayfaya ulaştı.