Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı Kamu Çalışanları İçin İdari İzin Kararı
Maltepe Cezaevi’nde tutuklu bulunan terörist başkomiser Fatih Günay, telefonda eşiyle yaptığı görüşmede darbe imasında bulunarak “Bir buçuk, iki aya kadar geleceğiz. O şerefsizleri hapse tıkacağız. Lamı cimi yok. Allah’ın izniyle çıkacağız” demişti,şimdi birer ikişer salınıveriyorlar.

Cezaevinde bulunan tutuklular haftada bir 10 dakika yakınlarıyla görüşüyor. Yasaya göre kayıt altına alınan bu görüşmelerde bir suç unsuruna rastlanılması durumunda konuşmalar Adalet Bakanlığı’na bildiriliyor.
FETÖ operasyonları kapsamında 30 Temmuz 2016’da tutuklanarak cezaevine konulan başkomiser Fatih Günay, 27 Eylül’de eşiyle yaptığı görüşmede darbe imasında bulununca konuşmalar raporlanarak Adadet Bakanlığı’na gönderildi.
ORTALIK KARIŞACAK DIŞARI ÇIKMAYIN
Terörist Fatih Günay eşiyle yaptığı görüşmede şunları söyledi:
“Gazeteden, radyodan takıp ediyorum. Ortalık çok karışacak, dışarı çok çıkmayın, gıda maddelerini arttırın… Geleceğiz geleceğiz. Bir buçuk, iki aya kadar geleceğiz. O şerefsizleri hapse biz tıkacağız. Lamı cimi yok. Allah’ın izniyle çıkacağız. Vatanımız ve milletimiz için çalıştık. Dışarıdaki ite p.şta yem olacak değiliz.”



BU HAİN TERÖRİST'E CESARET VEREN HAİNLER HALA GÖREV BAŞINDA
Cezaevinden çıkmalarının Aralık ayından önce olacağını iddia eden Başkomiser Fatih Günay, “Onların kafalarına Allah’ın izniyle ineceğiz. (…) Çıkacağız çıkacağız. Geleceğiz. Aralık ayını görmeyiz. Allah’ın izniyle Kasım’da çıkıyoruz.” dedi.


ZAMANI BELKİ DE BİLEREK YANLIŞ SÖYLÜYORLAR AMA ÇIKACAKLARINDAN ÇOK EMİNLER.
Tüm tutukluların çıkacağını öne süren Fatih Günay, “Az kaldı güzelim çıkacağız. 3-5 kişi değil, toptan hepimiz çıkacağız. Yani biz çıkmayacağız tek. Tüm Türkiye çıkacak zindandan. Biz çıkmakla kalmayacağız. Biz onları sokacağız içeri. Zırvasından zirvesine, itine kopuğuna, bürokratından bilmem neyine.” ifadelerini kullandı.

SİYASİ PARTİ (AK PARTİ DAHİL) KURUMLARIN İÇİNDEKİ KRİPTO FETÖCÜ'LER CUMHURBAŞKANIMIZ VE EKİBİNE KARŞI YENİ PLANLAR PEŞİNDELER...
Telefonda karısına “22 Kasım evlilik yıldönümümüzde görüşürüz” diyen FETÖ'cü ailenin evlilik tarihi araştırıldığında 22 Kasım olmadığı, 24 Ağustos 2009'da evlendiği tespit edildiği notu da yer alıyor tutanak zaptında. Terör örgütünün mensupları diri tutmak için sürekli ileri tarihler verdiği ve 22 Kasım'ın da bunlardan biri olduğu biliniyor. Yeni Söz, 3 Ekim'de de FETÖ tutuklusu eski jandarma Binbaşı İsmail Aktaş'ın eşiyle yaptığı görüşmenin tutanağını yayınlamıştı. Aktaş telefonda eşine “Tek umudum kaldı; o da Kasım ayının 8'inden önce 3. Dünya Savaşı'nın çıkması” diyordu. 8 Kasım'dan kastı ABD'nin başkanlık seçimiydi.

CEZA TEVKİFEVLERİ,GENEL MÜDÜRLÜK VE TAŞRA TEŞKİLATLARI'NDAKİ KADROLARIN TAMAMEN TEMİZLENDİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUZ ÇÜNKÜ; KOĞUŞLARARASI HABERLEŞME NOTLARININ BİRİNİ YAYINLAYALIM SİZ NE DÜŞÜNECEĞİNİZE KARAR VERİRSİNİZ



SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE EKİBİ TÜM KURUMLAR VE SİYASİ PARTİLERDE EN ERKEN BİR BİÇİMDE ETKİN ÖNELMELER ALMALIDIR. 
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ,ÇOK ACELE DURUMA EL KOYMALIDIR,KURUMLAR VE SİYASİ PARTİLERDE DEĞİŞİM ŞART OLMUŞTUR,ÖNCELİKLE AK PARTİ DE...