Bilim ve Teknik

iOS 7 İçin Geri Sayım Başladı!

Yeni bir modelden çok kullanıcılar tarafından merakla beklenen duyuru, yeni bir işletim sistemi! Apple’ın iOS 7’sine olan ilgi giderek artarken, sızan bir görüntü büyük heyecan yarattı!

Apple kullanıcılarının merakla beklediği WWDC 2013 (Geliştiriciler Konferansı), 10 Haziran tarihinde başlayacak. Biletleri satışa sunulmasının ardından 2 dakika içinde tükenen konferans, Apple’ın yeni ürünlerini ve hizmetlerini tanıtmasına ev sahipliği yapacak.
 
Mobil teknolojiyi yakından takip eden ve Apple kullanıcıları Tim Cook’un 5 gün sonra yeni bir iPhone ile karşılarına çıkmayacağından emin. Fakat gündemde dolaşan bir dedikodu var ki; Apple’ın yeni sürüme sahip işletim sistemi iOS 7. Apple kullanıcılarını meraka sürükleyen bir yorum da iOS 7 hakkında radikal değişikliklerin yapılacağı ve şimdiye kadarki en hızlı ve sade işletim sistemi olacağı söyleniyor.
 
Bunu öğrenmenin tek yolu 5 gün beklemekken, sosyal ağlara yayılan bir resim, kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı. iPhone 5 üzerinde bir test edici biri tarafından yakalanan ekran görüntüsü iOS 7 hakkında birkaç fikir veriyor. Bakalım bu yakalanan fotoğraf ne kadar gerçek olacak. Son 5 gün!
 
İOS 7 konseptine ait görseller için tıklayın.


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/ios-7-icin-geri-sayim-basladi-/mobildunya/detay/1718967/default.htm



Etiketler: Apple , iPhone , TİM , Fotoğraf , resim , Haziran , Konferans , 2013