İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sosyal Medya Üzerinden Yaptığı Anma Paylaşımları Radikalizme Rahmet Okutan Taş Devri SoL'cuları ile Başdondüren bir hızla her tarafta boy göstermek adına bir baştan,bir ortadan, bir sondan kimlik devşiren sağ'a yatık zavallı popülist tipitipleri aynı eksende ve nerdeyse aynı itiraz biçimi ve söylemlerde buluşturdu.

Kendi çevresinden başka sol çevrelere flu bakan Tkp yayın organı akıldane SoL Gazetesine göre; " Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı anma paylaşımları 'siyasi duruşuna' ilişkin dikkat çeken ipuçları sunuyor." ( Link:https://sol.org.tr/haber/ekrem-imamoglu-anmaya-devam-ediyor-dinci-milliyetci-ulkucu-liberal-gerekirse-solcu-3670 )  SoL Gazetesi 07.05.202 0tarihli yayını. " Ekrem İmamoğlu anmaya devam ediyor... Dinci, milliyetçi, ülkücü, liberal, gerekirse solcu! "

Aynı zamanda hızlıca yön değiştirme yetengi olduğu medya iklimine yakın vatandaşlarlarca ifade edilen,sözde Miliyetçi-Muhafazhakar görünümlü Net Haber siteside bu Ekrem İmamoğlu'nun Sosyal Medya Üzerinden Yaptığı Anma Paylaşımlarından rahatsız olmuş (Link:. https://www.nethaber.com/gundem/imamoglu-her-kesime-sirinlik-yapmaya-calisiyor-iste-tepki-ceken-paylasimlar-20597 ) " İmamoğlu her kesime şirinlik yapmaya çalışıyor! İşte tepki çeken paylaşımlar " İmamoğlu her kesime şirinlik yapmaya çalışıyor! İşte tepki çeken paylaşımlar "

Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı

İki Ayrı gurubun konuyu ele alış biçimi kafalarda bir sürü soru işaretine mal oldu.

O Mesajlardan Bazıları:

 

 

Haberde yer alan ve ayrı uç ideolojik gurupların sesi olma iddiasın ile yayın yapan haber sitesi ve gazete: "Aynı İmamoğlu, yukarıda adı geçen isimlerin sürekli hedef aldığı, Türkiye'de eşitlik ve özgürlük mücadelesinin simge isimlerinden olan Denizleri de yine ölüm yıldönümlerinde anarken, söz konusu anma mesajı bu isimlere ilişkin yapılan paylaşımlar da düşünüldüğünde oldukça "manidar" görünüyor." yorumlarını yapan iki ayrı uç yayın organı toplumsal uzlaşma kültürüne mi yoksa Ekrem İmamoğlu'na mı karşı anlaşılması zor bir şekilde ortak tavır içindeler.

Ongun Haber, Bağımsız ve tarafsız haberciliğe harfiyyen riayet etmeyi ,Basın Meslek İlkelerine uymayı taahhüt etmiştir. Ongun Haber kimseden ve hiç bir siyasi eğilimden yana yayın yapmamayı ilke edinmiştir,Toplumsal uzlaşı kültürünün tüm siyasilerde ve üst düzey yöneticilerde çok şık durduğunu ifade etmek bize ayrı bir keyif vermekte....