Elliki (52) ilin emniyet müdürünün değiştiği Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Osmaniye İl Emniyet Müdürü iken Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ahmet Selçuk OKUMUŞ tayinin ardından MHP Genel Başkanı Dr.Devlet BAHÇELİ’yi makamında ziyaret etti.

Görüşmenin ardından Sayın Devlet BAHÇELİ ile fotoğrafını paylaşan OKUMUŞ,“5 yıldır gururla onurla görev yaptığım Türkiye’min yıkılmaz kalesi, şehitler diyarı güzel Osmaniye’mden ayrılmadan sayın büyüğümüzü ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Allah devletimizi var etsin” ifadelerini kullandı.

Enternasyonalist bağlantıları ve vizyon problemi duyarlı vatandaşlarca bilinen, malum marjinal medya mecralarınca eleştirilen bu ziyaretin, bahsekonu marjinal medya mecralarının nerelerine battığı vatandaşlarca merak ediliyor.

Ataması yapılan Emniyet Müdürü'nün ilk işi Bahçeli'yi ziyaret etmek oldu:  'Hayır duasını aldık'

AHMET SELÇUK OKUMUŞ KİMDİR?

Ahmet Selçuk OKUMUŞ, 1970 yılında Trabzon'da doğdu. 1993 yılında Polis Akademisinden mezun oldu. Komiser Yardımcısı olarak Kayseri Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. Sırasıyla Kayseri, Ankara, Kars, Samsun, Iğdır, Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu ve Sivas illerinde çeşitli birimlerde görev yaptı. 2017 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmiştir. 27/12/2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2018/262 sayılı kararı ile Osmaniye'ye İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. 2 Ağustos'ta yayımlanan Resmi Gazete kararının ardından Karaman Emniyet Müdürü olarak atandı.

Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor