Your browser does not support JavaScript!

Iptal Haberleri

iptal haberleri ve güncel iptal gelişmeleri, iptal ile ilgili tüm video, iptal fotoğrafları ve iptal haberleri ONGUN HABER sitemizde


EKONOMİ

Volkswagen'in Manisa'da Kurmayı Planladığı Fabrika Gibi Chery de Türkiye'yi "Teğet" Geçmiş İspanya'yı Tercih Etmiş Oldu.

ÇEVRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akbelen Ormanları'nın çevresindeki tarım arazisi için üç gün önce verdiği acele kamulaştırma kararını iptal etti.

ÇEVRE

Anagold Madencilik’in taşeronu Çi..ay Şirketi, bugün işçilerine "Gereksiz haberlere kulak asmayalım. akşam vardiya saatinde işe çıkıyoruz." mesajı gönderdi.

Hukuk

Yargı, Millî, Eğitim Bakanlığı'nın Belirlediği Zam Sınırını Aşan Özel Okulu Haksız Buldu.

ASAYİŞ

Nüfus Müdürlüklerinden Alınan Randevular Konusunda Yeni Bir Uygulama Başlıyor. Randevu Alıp Gitmeyenlere, Bir Sonraki Randevu İki Hafta Sonra Verilebilecek.

ASAYİŞ

Bugün TBMM'ne Gelecek Olan 52. Maddelik Torba Kanun Teklifine Son Anda Eklenen Bir Madde İle, Salgın Döneminde Maske Takmayanlara Verilen...

EĞİTİM

ÖSYM Başkanı Ersoy, 31 Temmuz'da Yapılan KPSS Oturumlarının Tümünün İptal Edildiğini Açıkladı.

Hukuk

Danıştay 10. Dairesi, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'Kamera Kaydı' Genelgesinin Yürütmesini 'Oybirliği' İle Durdurdu.

SİYASET

Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın İYİ Parti’den İhraç Kararını İptal Etti.

Hukuk

Kurumlar arası geçici görevlendirme yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik’ ile Belediyeler,yan kuruluşlarına geçici görevlendirme yasaklandı.

AYM “Polisin Sanal Takibini” iptal ederken devlet arşivinden bilgi ve belge alınmasını da yasaya aykırı buldu, Sözleşmeli personel için güvenlik...

EĞİTİM

ÖSYM, AYT, TYT ve YDT Sınavlarının Cevapları Erişime Açıldı