MHP'den Paralel Örgüte Açık Destek! MHP'den Paralel Örgüte Açık Destek!
Microsoft’un oyun dünyasına sunduğu ve rakibi PS4 çıkana kadar uzun bir süre liderliğini ilan eden Xbox One, E3 fuarında heyecan verici oyunlarla birlikte yeniden değer kazanmıştı. Her ne kadar PS4, liderliği kısa bir süre içinde Xbox One’ın elinden alsa da, yapılan yatırımlar ve reklamların karşılığını fazlasıyla almaya devam ediyor.
 
Oyun severlerin Xbox One’da rastladıkları, konsolun kesintisiz bir internet bağlantısına sahip olması gerektiği haberinden sonra kafalar oldukça karıştı. Microsoft tarafından bu soru işaretleri giderildi ama…
 
Devamlı bir bağlantı gerekmediği, fakat işlemci ve grafik donanımlarını haftada birkaç kez güncelleyeceklerini bildiren Microsoft, zorunluluk olmadığını fakat oyunların akıcı olması ve bölüm kayıtları için internete bağlı olmanın daha sağlıklı olacağından bahsetti.
 
Kafaları karışmakla kalmayan bir de evinde internet olmayan oyun severlere Microsoft Xbox’tan Don Mattrick’den tavsiyeler geldi. Xbox One konsolu üzerinde ileri teknoloji kullandıklarını ve geliştirilen yeni oyunun güncellemelerini internet üzerinden sunacaklarından bahseden Mattrick, Xbox Live için zaten bir internete ihtiyaç olduğunu vurguladı.
 
Kullanıcılara yönlendirmede bulunan Don Mattrick, “Eğer internetiniz yoksa ve Xbox Live hizmetini de kullanmayacaksanız, Xbox 360’ı tercih edebilirsiniz. Microsoft’tan vazgeçemiyorsanız bu size iyi bir seçenek olacaktır, 360’a özel oyunlar da geliştirilmeye devam ediyor.”
 
Xbox One, Kasım ayının son günlerinden itibaren oyun dünyasının raflarındaki yerini alacak. Yeni tasarıma sahip Xbox 360’da oyun severlerle kısa bir süre içinde sunulmuş olacak.
 
 


Kaynak: http://teknoloji.milliyet.com.tr/microsoft-tan-tarihe-gececek/sektorel/detay/1722523/default.htm



Etiketler: Microsoft , Marie Antoinette , teknoloji , Oyun