Your browser does not support JavaScript!

Pkk Haberleri

pkk haberleri ve güncel pkk gelişmeleri, pkk ile ilgili tüm video, pkk fotoğrafları ve pkk haberleri ONGUN HABER sitemizde


FETÖ'den ihraç edilen Prof. Dr. Salih Kuk, Twitter Hesabından Yaptığı Paylaşımda Son 3 Günde 12 Şehit Veren Vatan Evlatlarını İsrail...

ASAYİŞ

Son 24 Saatte Verilen Şehit Sayısı 12'ye Yükseldi, 2 Askerimiz de Yaralı

Pençe-2, Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonunda Teröristlerle Girilen Çatışmada 6 Askerimizin Şehit,1 Askerimizin de Yaralandığı Öğrenildi.

ASAYİŞ

Resmi Gazete'de Yayımlanan Kararla, "PKK'ya Finansman ağladıkları" Gerekçesiyle 62 Kişi İle 20 Kurumun Malvarlığı Donduruldu.

DUYARLILIK

Davanın Hâkimi Şakir Kadıoğlu "Başbağlar Davasının Türkiye Hukuk Tarihinin Yüzkarası Olduğunu Ancak 20 Yıl Sonra Söyleyebilmişti.

ASAYİŞ

Şırnak Merkez Bestler Dereler Bölgesinde Gerçekleşen Terör Operasyonunda Dört Jandarma Personeli İle Bir Güvenlik Korucusu Şehit Oldu.

DUYARLILIK

Irak'ta Türkmen Cephesi Eski Güvenlik Şefi Ahmet Tahir'e Suikast, Güney Azerbaycan'da Azeri Kız Öğrencilere Yönelik Toplu Zehirleme Skandalı

ASAYİŞ

İstanbul Taksim'de Gerçekleştirilen Terör Saldırısının Benzerini Konya da Hazırlandığı Belirlenen 'Xweza Lilaw' Kod Adlı Gülda Bebek, Konya'da Yakalandı.

DÜNYA

İsveç'in Başkenti Stockholm'de Terör Örgütü Destekçileri, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Hedef Alan Yeni Bir Provokasyona Daha İmza Attı.

ASAYİŞ

İstanbul Taksim'de İstiklal Caddesi'ndeki Patlamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Kişinin Hayatını Kaybettiği, 53 Kişinin Yaralandığını Açıkladı.

SİYASET

Vatan Partisi Mardin İl Kurultayı'nda Konuşan Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, Burada Yaptığı Konuşmada pkk'ya Kucaklaşma Çağrısı Yaptı.

ASAYİŞ