Your browser does not support JavaScript!

Cumhurbaşkanlığı Haberleri

cumhurbaşkanlığı haberleri ve güncel cumhurbaşkanlığı gelişmeleri, cumhurbaşkanlığı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanlığı fotoğrafları ve cumhurbaşkanlığı haberleri ONGUN HABER sitemizde


EKONOMİ

İşsizlik Fonu gelirlerinin, 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu'nun 48'inci maddesinin yedinci fıkrasında belirtilen amaçlara ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı yürürlüğe girdi.

EKONOMİ

Belediyeler ve Belediye Şirketleri Artık Cumhurbaşkanlığı'nın Onayı Olmadan Yatırım Amaçlı Borçlanma Yapamayacak

Karaman Emniyet Müdürlüğü’ne Atanan Ahmet Selçuk OKUMUŞ, Tayinin Ardından MHP Lider, Dr Devlet BAHÇELİ'ye Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Genel

Ankara, Bursa, Edirne, İzmir’in de Aralarında Olduğu 24 İlin Emniyet Müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü Emrine Alındı.

GÜNCEL

Türkiye Yarın Sandık Başına Gitmeye Hazırlanırken Seçim Yasakları da Bugün Devreye Giriyor.

SİYASET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı Adaylığından Çekildiğini Açıkladı. ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın da Çekileceği İddia Ediliyor.

SİYASET

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan,“Bize İmza Atan İnsanlar Gönderdi. İmza Evrakının Üzerinde19 Mart Yazıyor.O Tarihte İmza Süreci Daha Başlamamıştı."

SİYASET

Saadet Partisi Genel Merkezi'nde Yapılan Altılı Masa Toplantısının Ardından Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının Kemal KILIÇDAROĞLU Olduğu Açıklandı.

EĞİTİM

ÖSYM Başkanı Görevden Alındı, Kriz Yeni Süreçlere Gebe; ONGUN Haber Belgelendirilmiş Şok Detaylara Ulaştı.

SİYASET

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın,Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesine Geldiği ve İstifa Talebini İlettiği İddiaları Ankara Kulislerinde Doğrulandı.

ASAYİŞ

29 Nisan 2021 Perşembe Saat 19.00'dan Başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi Sabah 05.00'e Kadar Sürecek Şekilde Tam Kapanmaya Geçiliyor.

Resmi Gazete 'de Yayımlanan "Kararnameler" Türkiye Bürokrasisindeki Son Beş Yıllık Karmaşayı Gözler Önüne Serdi