Your browser does not support JavaScript!

Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri ONGUN HABER sitemizde


ÇEVRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akbelen Ormanları'nın çevresindeki tarım arazisi için üç gün önce verdiği acele kamulaştırma kararını iptal etti.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Dönüşü Uçakta Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

DUYARLILIK

Başkan Erdoğan, Filistin'de Masum Sivillerden Oluşan Binlerce Şehide Duyulan Saygının Bir Gereği Olarak Türkiye'de 3 Günlük Millî Yas İlan Edildiğini...

EKONOMİ

SGK Yeni Sistemi Duyurdu; Sigorta Yılınıza Bakın Prim Gününüzü Öğrenin

SİYASET

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin İkinci Turu Dün Gerçekleşti. Yüzde 52,1 Oranında Oy Alan Erdoğan Üçüncü Kez Cumhurbaşkanı Seçildi.

Gündem

Erdoğan, "Demokrasi ve kalkınma atılımları sayesinde bu dönemin eksikliklerini telafi ettik. Artık Türkiye yüzyılını başlatıyoruz" vurgusu yaptı.

Gündem
SİYASET

Eski Karı Koca Milletvekili Adayları Ayrı Yollara Gitmeyi Tercih Eden Kardeşler...

ASAYİŞ
SİYASET

Cumhurbaşkanları Adayları İçin İmza Toplama Süreci Sona Erdi: Perinçek ve Özal, 100.000'e Ulaşamadı!

SİYASET

Malezya Büyükelçisiyken 7 Ay Önce Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine Atanan Merve Safa Kavakçı Görevden Alındı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYT Düzenlemesini Açıklayarak "Emeklilik Hakkının Kullanılması Hususunda Herhangi Bir Yaş Sınırı Uygulanmayacaktır." Dedi.