Your browser does not support JavaScript!

Asker Haberleri

asker haberleri ve güncel asker gelişmeleri, asker ile ilgili tüm video, asker fotoğrafları ve asker haberleri ONGUN HABER sitemizde


ASAYİŞ

Gece boyunca toplam dört açıklama yapan MSB, ilk önce 5 olarak duyurduğu şehit sayısını, ardından 9 olarak açıkladı.

ASAYİŞ

Şırnak Merkez Bestler Dereler Bölgesinde Gerçekleşen Terör Operasyonunda Dört Jandarma Personeli İle Bir Güvenlik Korucusu Şehit Oldu.

DUYARLILIK

Tatvan ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Teğmen Baki Koçak, tedavi gördüğü hastanede Şehit oldu.

DUYARLILIK

Bitlis’teki Helikopter Kazasında Şehit Olan Askerlere Sosyal Medya Üzerinden Fethi GÜHREŞİ İsmi İle Hakaret Eden, Alçağı Savcılık ve Emniyete İHBAR...

ASAYİŞ

Mersin'in Mut ilçesinde Kıbrıs'a Gidecek Askerleri Taşıyan Otobüs Devrildi, Kazada 4 Asker Şehit Olurken 2 Otobüs Şoförü de Hayatını Kaybetti.

SİYASET

Engin Özkoç, "İnsan canını kim düşünmediyse işçileri düşünmediyse bakanından fabrika sahibi kim sorumluysa Allah belasını versin" dedi.

HABER

Rus Savaş Uçaklarının İdlib Kentinde Düzenlediği Hava Saldırısında Şehit Olan 34 Askerimizden Kimlikleri Belli Olanların Acı Haberleri, Ailelerine Verildi.

Bingöl- Elazığ Karayolu'nda 24 Mayıs 1993 tarihinde pkk'lı teröristler tarafından şehit edilen 33 Mehmetçik'i, 26. yıldönümünde Rahmetle Anıyoruz.

Genel

Olurda size "Bu Vatan Kimin?" Diye Sorarlarsa,"Sıra dağlar gibi; Sıvasız,Soğuk, İsli,Kerpiç ve Daima Üzerinde Albayrak Asılı Evlerde Oturanlarındır" Dersiniz.