Your browser does not support JavaScript!

Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri ONGUN HABER sitemizde


EKONOMİ

Volkswagen'in Manisa'da Kurmayı Planladığı Fabrika Gibi Chery de Türkiye'yi "Teğet" Geçmiş İspanya'yı Tercih Etmiş Oldu.

DUYARLILIK

Çanakkale'nin "geçilmez" olduğunu tüm dünyaya ispat eden Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü gururla kutlandı.

SİYASET

31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 genç ilk kez oy verecek.

Gündem

Suudi Arabistan'da, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin arkasında yatan detaylar ortaya çıktı.

EKONOMİ

Türkiye'de de İsrail ve ABD Şirketlerine Yönelik Boykot Çağrıları Yapılıyor. Ancak İsrail İle Ekonomik İlişkiler Şampuan, Hamburger ve Kola İle...

Dünyanın Belirli Coğrafi Noktalarında Az Görülebilen Kuzey Işıkları, Eş Zamanlı Olarak Türkiye'nin Bir Çok İlinde Görüldü.

ASAYİŞ

Adalet Bakanlığı'nca, Depremlerden Etkilenen İllerde Yaşanan Hırsızlık Olaylarıyla İlgili Soruşturmalara İlişkin Cumhuriyet Başsavcılıklarına Yazı Gönderildi.

DÜNYA

İsveç'in Başkenti Stockholm'de Terör Örgütü Destekçileri, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Hedef Alan Yeni Bir Provokasyona Daha İmza Attı.

ASAYİŞ

Güncellenmiş Arananlar Listesinde Olan Zaman Zaman Tutuklanıp Salıverilen DHKP/C'nin Türkiye Sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da Yakalandı.

Hukuk

Arnavutluk (Elbasan) Asliye Mahkemesi, Kripto Para Borsası Thodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye İadesine Karar Verdi.

EKONOMİ

Dünya Bankası, Türkiye’nin Doğal Afetlere Karşı Dayanıklı Konut, Altyapıya Erişimin Genişletmesi İçin 512,2 Milyon Dolar Tutarında Kredi Finansmanını Onayladı.

DÜNYA

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi, Rusya Federasyonu’nu Üyelikten Çıkarma Kararı Aldı. Türkiye Çekimser Kaldı, Azerbaycan Oylamaya Katılmadı.