Your browser does not support JavaScript!

Rektör Haberleri

Rektör haberleri ve güncel Rektör gelişmeleri, Rektör ile ilgili tüm video, Rektör fotoğrafları ve Rektör haberleri ONGUN HABER sitemizde


EĞİTİM

Dikkatsiz ve Özensizce Servis Edilen Her Haber Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörlüğü İçin İtibar Kaybıdır, Takipteyiz.

SİYASET

İşte Resmi Gazete'de Bu Gün Yayımlanan Tüm Atama ve Görevden Alma Kararları...

EĞİTİM

Rektör Namık AK'ın Karaman Hakkındaki İtham ve İfadeleri Sağduyu Sahiplerini, Zât-ı Âlileri'nin Sağlığı İle İlgili Derin Endişeye Sevk Etti

Dönemin Ege Üniversitesi Rektörü Candeğer Yılmaz İle Eski Dekan Ersin Doğer, "Görevi İhmal" Suçundan 20 Biner TL Para Cezasına Çarptırıldı.

ASAYİŞ

Aksaray Üniversitesi’nde Doçentlik Belgesi Sahte Olduğu İddiasıyla Tutuklanan Zehra Zulal Atalay Laçin Hakkında Biraz Araştırma Yaptık...

DUYARLILIK

Yeni Yerinde Faaliyet Gösterecek Olan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açılışını Yaptı.

EĞİTİM

Cumhurbaşkanı Kararları İle Üniversitelere 11 Rektör Atandı, Bazı Üniversitelere Bağlı Yeni Fakülteler Kuruldu, Kapatıldı Veya İsimleri Değiştirildi.

EĞİTİM

02 Ocak 2021 Tarihli ve 31352 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Karara Göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Üniversiteye Rektör Atadı.

DUYARLILIK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Basın Mensuplarının Yeni Yılını Kutladı

DUYARLILIK

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün Rahatsızlığı Sebebiyle Gittiği Karaman E.A. Hstanesinde Yapılan Muayenesinde Korona Virüs Teşhisi Konuldu.

DUYARLILIK

300 Bin Lira Rüşvet İsteyen Öğretim Görevlisi Tutuklandı Haber Merkezleri Bazı Detayları Atladı

Genel

Kamuda Saltanat Haberleri Artık Hedef Belirledi UYARIYORUZ...