Your browser does not support JavaScript!

Deprem Haberleri

Deprem haberleri ve güncel Deprem gelişmeleri, Deprem ile ilgili tüm video, Deprem fotoğrafları ve Deprem haberleri ONGUN HABER sitemizde


ASAYİŞ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Gürün ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde...

ASAYİŞ

Hatay'ın Antakya İlçesinde Saat 21.24'te 4,1 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi. Depremin 9,19 Kilometre Derinlikte Olduğu Belirlendi.

ASAYİŞ

Marmara Denizi'nde Gerçekleşen 4.1'lik Depremin Ardından Gümüşhane'de de 4.3 Büyüklüğünde Bir Deprem Meydana Geldi.

Dünyanın Belirli Coğrafi Noktalarında Az Görülebilen Kuzey Işıkları, Eş Zamanlı Olarak Türkiye'nin Bir Çok İlinde Görüldü.

EKONOMİ

Kamuya Borçların Yapılandırılmasına İlişkin Teklif TBMM Genel Kurulunda Kabul Edildi.

ASAYİŞ

Adalet Bakanlığı'nca, Depremlerden Etkilenen İllerde Yaşanan Hırsızlık Olaylarıyla İlgili Soruşturmalara İlişkin Cumhuriyet Başsavcılıklarına Yazı Gönderildi.

Nefret ve Ayrımcılıkta Dünya Markası CHARLIE HEBDO Dergisine Anladığı Dilden Cevap

ASAYİŞ

AFAD ve Kandilli Rasathanesi Verilerine Göre : Erzurum'un Çat İlçesinde 4,9; Mersin Aydıncık İlçesinde 3.7 Şiddetinde Depremler Meydana Geldi.

ÇEVRE

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Son Depremler Listesi Üzerinden 5 Aralık 2020 Cumartesi Günü Yaşanan Depremleri Aktarmayı Sürdürüyor.

İzmir'deki Depremin Enkazından 91 Saat Sonra Kurtarılan 3 Yaşındaki Ayda Gezgin, Tedavisinin Ardından Babasının Kucağında Taburcu Edildi.

Bayraklı'da Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda Kurtarma Ekipleri Annesi Enkazda Vefat Eden 3 Yaşındaki Ayda Gezgin'e Sağ Olarak Ulaştı.

ASAYİŞ

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında bölgeye birçok şehrimizden ve kuruluştan yardım destekleri gitti. Ancak bir iddiaya göre bu yardımlar, birileri tarafından...