İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de! İsveç’in NATO’ya Katılım Protokolü TBMM'de!
Paralel Terör Örgütü'nün Halen Etkin Olduğu C.T.E Genel Müdürlüğüne Bağlı Sivas E Tipi Cezaevi’nde hükümlü olarak yatan Metin Avcı (33), “pembe oda”da kendisini ziyarete gelen eşi Leyla Avcı’ yı (29) boğazını keserek öldürdü ve intihara kalkıştı.




Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, cinayet nedeniyle cezaevinde yatan Metin Avcı ile kendisini ziyarete giden eşi Leyla Avcı, cezaevinde pembe oda adı verilen odada görüşmeye başladı.

İddiaya göre Metin Avcı, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşinin boğazını, odaya meyve tabağıyla getirilen bıçakla kesti. Kendisi de bileklerini keserek intihara kalkıştı. Odadan gelen sesler üzerine gardiyanlar içeri girdiklerinde genç kadını yerde cansız yatarken buldu. Talihsiz kadının cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, bileklerini kesen Metin Avcı ise olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"BIÇAKLI İKRAM OLUR MU?"
Adını vermek istemeyen bir cezaevi müdürü, yaşanan olayın güvenlik zafiyetinden kaynaklandığını belirterek, “Odaya meyve tabağı ve bıçak sokulması etik değil. Sonuç olarak güvenlik zafiyetinden kaynaklı bir olay yaşanmış” dedi. Avukat Ayhan Sağıroğlu ise şunları söyledi: “Cezaevi idaresinin bu olayda ağır kusuru vardır. Meyve ikramı olabilir ama kesici ve delici alet asla tutuklunun bulunduğu yere verilmez. Bu pembe oda da olsa. Eğer hükümlü kendi kollarını da kesmişse bu bir meyve bıçağı değildir ve olayda daha da ağır kusur vardır.”