Tahşiyeciler Grubu'na yönelik soruşturmada gözaltına alınan polis müdürlerinin yanısıra dönemin Emniyet Genel Müdürü ve Eski Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal'ın, İstihbarat Dairesi Başkanvekili Hüseyin Namal'ın ve dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı da imzası var.


Ortaya çıkan belgelere göre üç isim Tahşiyeciler Grubu'nun El Kaide ile bağlantısı olduğu iddiasıyla soruşturma yapılmasına onay verdiler.

POLİSLERİN PARMAK İZİ ÇIKMIŞTI
Fethullah Gülen'in açıklamalarıyla başlayan bir dizi gelişmede Gülen'e rakip olan Tahşiyeciler isimli Nurcu bir grup Cemaat'e yakın polisler tarafından El Kaide bağlantısıyla tutuklanmıştı. Söz konusu grubun Molla Muhammed adıyla bilinen lideri Mehmet Doğan'ın da aralarında bulunduğu isimler kendilerine kumpas kurulduğu iddiasıyla Savcılığa başvurmuş, soruşturma sürecinde bugünkü operasyon gerçekleşmişti. Yapılan soruşturmada Tahşiyeciler'den ele geçirilen mühimmatlarda sanıkların değil polislerin parmak izlerine rastlandığı ortaya çıkarken polisler bu durumu 'eldivensiz'olmalarıyla açıkladılar.

İran'da Art Arda Terör Saldırıları İran'da Art Arda Terör Saldırıları

İŞTE O BELGELER