Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi
Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanı Reina'da 39 kişiyi katleden teröristin ele geçirildiği öğrenildi. 






Terörist, İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen operasyonda Daeş hücresi olarak bildirilen Kırgız arkadaşının evinde sağ olarak ele geçirildi.
 

Operasyon MİT ve Emniyet’in ortak çalışmasıyla yürütüldü. Terörist İstanbul'da düzenlenen operasyonda yakalandığı belirtilirken sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüleceği bildirildi.








Konuyla ilgili yetkililer "Esenyurt'ta site içerisinde bir operasyon düzenlendiğini biliyoruz. Vatan Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğüne gidecek." ifadelerini kullandı.

OPERASYON 17 GÜNDÜR SÜRÜYOR
Yılbaşı gerçekleşen hain saldırı sonrası İstanbul Emniyeti, zanlının yakalanması için sayısız operasyon düzenlenmiş, Esenyurt'ta bazı evlere baskın düzenlemişti.


150 BİN DOLARI ALAMADI

5 Ocak 2017 günü ise Silivri'deki bir adreste saldırgana ait olduğu belirtilen 150 bin ABD doları bulundu. Bu paranın saldırı karşılığı katile verilecek para olduğu tespit edildi. İstanbul polisinin yakın takibi sebebiyle kendisine ulaştırılamadığı tespit edildi. Teröristin, gözaltında bulunan bir şahsa 2 Ocak 2017 günü 23.30 sıralarında konum bilgisi attığı belirlendi. Ancak terörist konumu gönderdiği adreste de bulunamadı. Pendik Abdi İpekçi Caddesi'ndeki bir adreste yapılan aramada ise teröristin eşi F.A., 2 bayan ve 2 çocukla yakalandı.

Ayrıntılar Geliyor...