MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, doğum yeri olan Osmaniye gezisinin ikinci gününde AK Parti’nin başlattığı ‘çözüm sürecini’ ve ‘Akil insanlar’ heyetini eleştirdi, memleketindeki AK Parti seçmenlerinden partisine oy vermelerini istedi.
Bahçeli dün MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti, sonra Rahime Hatun Meydanı’nı gezdi, bir kermese katılıp ikram edilen sıkma börekten yedi.  Cevdetiye Beldesi’nde park açılışını da yapan Bahçeli, buradaki konuşmasında yerel seçimlerde AK Parti seçmeninden oy istedi. Bahçeli, şöyle konuştu:

‘Akil insanları perişan edin!’
“Siyasi iktidar, Türkiye’de milli devlet, üniter yapı, milli ve manevi değerlerimiz, toprak bütünlüğümüz ve sosyal dokumuzu çok ciddi anlamda tehlikeye atan bir davranış ortaya koymaktadır. Hepimiz bu milletin evlatlarıyız. Değişik siyasi partilere mensup olabiliriz. Değişik partilere oy vermiş olabiliriz. Değişik partilerin yöneticisi olabiliriz. Aday olabiliriz. Bu sizin en tabi demokratik hakkınızdır. Ama öyle günler var ki, ’önce milletim, sonra ülkem, sonra partim’ demek mecburiyetindeyiz. İşte bugün Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy vermiş kardeşlerimden bunu bekliyorum. Partimizi yine seviniz. Partimize destek veriniz. Fakat partinizi de uyarmaktan vazgeçmeyiniz. ’Nereye gidiyorsun emmioğlu?’deyiniz. ’Bu gidişinde hayır yok’ diyelim. Biraz eline ayağına çeki düzen verelim. Yoksa memleketimiz kardeş kavgasına sürüklenecek.”

Bahçeli, konuşmasında ‘Akil insanlar’ heyetinindeki isimleri “Ne üdüğü belirsiz, kafası karışık” diye tanımlayarak, “Bu Akil İnsanlar Cevdetiye’ye geldiği zaman, memleketinize sahip çıkın. Sorularınızla bunları perişan edin. Gitsin filmlerini çevirsinler. Gitsin şarkılarını söylesinler. Gitsin televizyonlarda yandaş olarak Recep Tayyip Erdoğan’a başka yönden hizmet etsinler” dedi.

Seçim Yasakları Başladı! Seçim Yasakları Başladı!


Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/nereye-gidiyorsun-emmioglu-/siyaset/siyasetdetay/08.04.2013/1690578/default.htm



Etiketler: Türkiye , MHP , Recep Tayyip Erdoğan , Devlet Bahçeli , Osmaniye , Devlet Bahçeli , Ak Parti , Parti , Kalkınma Partisi , insanlar