‘Küflü Çikolata’ Olayında Son Gelişmeler ‘Küflü Çikolata’ Olayında Son Gelişmeler
25. dönem milletvekili seçimlerinde bir milletvekili çıkartabilen Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hatay İl Teşkilatı Başkanı Lütfü Kaşıkçı, sonucu başarısızlık olarak nitelendirerek istifa ettiğini duyurdu.




Facebook Sosyal Paylaşım ağındaki hesabından açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, “Seçimde başarılı olamadıkları için görevinden istifa ettiğini” paylaştı.


Genç ve çalışkan bir başkan olarak tüm Hatay ilçe teşkilatlarının büyük desteği, partililerin ortak görüşüyle göreve getiren İl başkanı Lütfü Kaşıkçı 25. dönem Milletvekili genel seçimleri öncesinde eğer iki milletvekili çıkartamadıkları takdirde başarılı olmadığı kanaatiyle istifa edeceği yönünde açıklama yapmıştı. Milliyetçi Hareket Partisinin Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını gerekçe göstererek sözünü tuttu ve istifasını genel merkeze gönderdi, bu kararını da sosyal paylaşım sitesindeki hesabından duyurdu.
Kaşıkçı'nın istifasını duyurması üzerine Hatay’da Milliyetçi Hareket Partisinin tüm ilçe başkanları ve ülkü ocakları Başkanları Lütfü Kaşıkçı’nın evine giderek kararından vazgeçirmeye çalışırken, Partinin genel Merkezi gönderilen istifa dilekçesini işleme koymayarak görevinde kalmasını istediği öğrenildi.

GERÇEK BİR BOZKURT DURUŞU GÖSTEREN, HATAY İL BAŞKANI LÜTFİ KAŞIKÇI'NIN İSTİFASI KİMLERE ÖRNEK OLACAK MERAK EDİLİYOR, İZLENİP,GÖRÜLECEK...