Emniyet'te  Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı! Emniyet'te Dijital FETÖ Operasyonu 445 Polis Açığa Alındı!
Sevenleri,Özleyenleri,BBP ve Alperen Ocakları, partinin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 5'inci yılında kabri başında andı.


BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti yöneticileri ve üyeler, Ankara Hamamönü'nde bulunan Tacettin Dergahında bir araya gelerek, Yazıcıoğlu'nun mezarı başında mevlit ve dualar okudu. Destici de Kur'an tilavetinde bulundu. 
Destici, dergah çıkışında yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan helikopter kazasıyla ilgili soruşturmanın biran önce aydınlatılması gerektiğini vurguladı.
Bu konuda başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Destici, "Tüm Muhsin Yazıcıoğlu sevenleri, Türk İslâm coğrafyasındaki bütün kardeşlerimiz, gönlünde zerre kadar iman ve adalet duygusu barındıran herkes artık bu hadisenin aydınlatılmasını bekliyor. Yorulmamızı, usanmamızı, bıkmamızı, korkacağımızı, yılgınlık göstereceğimizi düşünenler boşuna bekliyor. Cesaretimiz, kararlılığımız, metanetimiz, sebatımız, her şeyden önemlisi sabrımız bu hadisenin üzerini örtmeye çalışanların, bu hadiseyi, soruşturmayı varsa atalete uğratmaya çalışanların çabalarını ve çırpınışlarını mutlaka yenecektir" dedi.
Destici, merhum Yazıcıoğlu'nun inanmadığı davada milyonların önünde yürüyeceğine, inandığı davada tek başına yürümeyi tercih edeceğini belirterek, şöyle devam etti:
"Sen 'büyük davalar, yıkılmayacak, yorulmayacak, üşenmeyecek dava adamları ister' diyensin. Sen, 'Biz milliyetçilik söylemini yeni akıllarına getirenlerden değil, ruhumuzla, canımızla, gerçek milliyetçileriz' diyensin. Sen 'şiddete asla tevessül etmeyeceksiniz. Silahınız fikirleriniz olacak, ben bir elinde Kur'an, bir elinde bilgisayar olan gençlik istiyorum' diyerek, fikri, imanı ve bilgiyi bu gençliğe rehber gösterensin. Binler bugün burada, dava arkadaşların bugün burada, sen rahat uyu şehidim. Hayallerin hayalimiz, davan davamız, yolun yolumuzdur. Ruhun şad olsun, mekanın cennet olsun."
Etkinliğe katılanlara lokum dağıtıldı, yemek ikramında bulunuldu.