Vesayet Rejimi'nin Postallı Artistleri ve Gazetecileri tarafından Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu ile ilgili iğrenç diyaloglar popülarite pompalanarak devam ediyor ama  son sığ köşelerin,sonradan görme yazar ve yazariçeleri tarafından günlerde yaptığı açıklamaları söz'ün gerçek sahibi Milletçe izleniyor.


Geçen hafta, Osmanoğlu'nun "Galatasaray'a ait olan Suada bizim" açıklamaları Halk TV'de yayınlanan Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arena'sı programında iğrenç bir muhabbete konu edilmişti.

Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen, Halk TV'de yayınlanan programda Osmanlı İmparatorluğu Padişahı Abdulhamid Han'ın torunu Nilhan OSMANOĞLU'na çirkin hakaretler yağdırmıştı. 

MÜJDAT GEZEN, İŞKEMBEDEN AHKÂM KESERSEN BİR RESİM İLE BOŞLUĞA DÜŞERSİN

Bir süre önce kendisine ait olan twitter profilinde ; " Fethullah Gülen ile çok değil tek kare fotoğrafımı çıkarsınlar Taksim anıtının önünde 2 saat  Anırırım !" şeklinde bir mesaj yazan Müjdat Gezen ( @DarbukatorBayrm)'a kendi iddasınıda hatırlatmak suretiyle,aşağıda bir süprizimiz olacak...



Dahasını İsterse Eğer Biz Başka Resimlerini'de Çıkartırız Ama Önce İddiayı Kaybetti Adam Olsun Sözünü Tutsun,Devamı için Allah Kerim.
Evet Müjdat GEZEN ne zaman ANIRACAKSIN?


AZİZ MİLLETİM ASIL DERTLERİ NİLHAN OSMANOĞLU DEĞİL ASIL DERT SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE YENİ TÜRKİYE,BUNU ANLA ARTIK

Sultan 2. Abdulhamid'in torunlarından Nilhan Osmanoğlu'nun referandumda ‘evet' diyeceğini açıklaması ve ardından Parlamenter sistemi eleştirmesi üzerine FETÖ, PKK ve CHP medyasının linç kampanyasına maruz kaldı.
En büyük tepkiyi Hürriyet yazarı Gülse Birsel alırken, ardından Halk TV ekranlarında Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in Nilhan Osmanoğlu hakkındaki iğrenç yorumları büyük tepki topladı. Saldırılar bunlarla da sınırlı kalmadı. Sosyal medyadan büyük bir linç kampanyası başlatıldı.
Son dönemlerin en çok tartışılan ismi Nilhan Osmanoğlu ise kendisi hakkındaki eleştirilere Beyaz Tv ekranlarından yanıt verdi. Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına telefonla bağlanan Nilhan Osmanoğlu hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. 
Halk TV ekranlarında kendisi hakkında iğrenç yorumları yapan Nilhan Osmanoğlu Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i dava edeceğini söyledi. 

ADAM YERİNE KOYUP CEVAP BİLE VERMEDİ

Nilhan Osmanoğlu şu ifadeleri kullandı;
Hiçbirinin şahsını ağzına alıp cevap vermedim. Hiçbirinin şahsına vereceğim cevap yok. Ben evet dedikten sonra başladı bu süreç. Sözcü ve CNN'de yapılan haberlerle başladı. Sitem 4 sene önce kuruldu. Bu şekilde deşmeye başladı. Bana ait olmayan görüntülerin altına isim yazdılar. Ölüm tehditleri devam etti, eşime çocuğuma hakaretler yapıldı. Söyleyeceğim hiç bir şey yok. 
Kaale almıyorum kendilerini milletimizde öyle yapsınlar. Kaostan hakaretten hoşlanan insanlar. Onların tek silahı saltanatı getirecekler algısı. Beni kullanmaya çalıştılar. Milletimiz bu oyuna gelmesin. Bizim şanlı bir tarihimiz var. Bunları göstermemiz lazım çocuklarımıza. Bu insanları örnek göstermesinler. Kaos yaratılmaya çalışılıyor. 
Şahsıma ve aileme terbiyesizlik yapan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i dava edeceğim. Bu konuyla ilgili dava açacağım. Ama iki aylık süreç içinde değil. Bu sürede açarsam bunu kullanacaklardır. 
Bizim kimseden hiç bir şey beklediğimiz yok. Allah yanımızda bizim. Cumhurbaşkanımız beni arasa bunu bile kullanır bunlar. Şahsen aramasını da istemem.. İlahi adalet elbet tecelli edecek. Yaptıkları yanına elbet kalmayacak.

DARBEkatör'DEN İNCİLER
KAYNAK: İSTİKLAL GAZETESİ 
20 Temmuz 2016 11:56 - Güncelleme : 12 Şubat 2017 16:14
http://www.istiklal.com.tr/haber/mujdat-gezen-feto-darbesine-acikca-destek-verdi/47207

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

 

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

 

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

 

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

 

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

 

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

 

müjdat gezen fetö darbe tank suç 15 temmuz recep tayyip erdoğan

MÜJDAT GEZEN'İN SEZEN AKSU BENZERİ FETÖ İLE BİR İLİŞKİSİ Mİ VARDIR? SAVCILARIN BUNU ARAŞTIRMASI GEREKMEKTEDİR.

DARBEkatör Baryam, 05 Kasım 2012 tarihinde,
 İlk Kullandığı twitter'da Yılmaz Özdil ile ilgili yazdıklarıyla sosyal medyada gündem yarattı. Müjdat Gezen'in tweeti yaklaşık 2 bin 500 kez paylaşıldı, yaklaşık 500 kişi tarafından da favorilere alındı. 

Yazılan bu mesaj bir yönüyle, "köyün itleri" üzerine söylenegelen bir Atasözü'nü hatırlattı. (hoooooşt görmek lazım)

Şafak Sezer'in Şu anki Cumhurbaşkanımız Başbakanlık vazifesinde iken  ile Temmuz 2013 Ramazanı bir iftar yemeğinde buluşması ve ondan özür dilemesi sosyal medya gündeminde uzun süre yer almıştı hatırladınızmı? 

Müjdat Gezen kişisel Twitter hesabından, "Şafak Sezer'in yeni filmi çıkıyormuş: Yalapaçino" diye bir paylaşımda bulunarak, Sezer'in Başbakan'dan 'Gezi Parkı' eylemleri için özür dilemesi ve elini öpmeye çalışmasını eleştirdi. Bunun üzerine Gezen'e yanıt veren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ise, "Şafak Sezer'in filmine bulduğunuz isimden memnunuz. Sizden de bekliyoruz 'DARBEkatör Baryam' isminde." diyerek Müjdat Gezen'in "Gırgıriye" filmindeki "darbukatör Bayram" karakterine gönderme yaptı.


HEM DARBEkatör, HEM ÇAPKIN 
Vatan,Millet, Memleket,Emek, Hak ve  İş gibi Mübarek Kavramları Ağzına Sakız Eden Çapkın Gezen'in Ne Kadar Vatansever, Milli Ve Emekçi Olduğunu Ortaya Koyan İki Resim...

 

FİLM ADAMSIN (ADAM'LARDAN ÖZÜR DİLERİZ) MÜJDAT ARŞİV BİR HAYLİ DOLU,İSTERSEN BİRAZ DAHA KONUŞ BİZDE YASAL SINIRLAR DAHİLİNDE SENİ İFŞÂ ETMEYE DEVAM EDELİM NE DERSİN?

BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ! BİR Ç.ŞLİ YAMYAMLARIMIZ EKSİKTİ!