Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi Tam Uzaya Çıktık, LPG'ye Zam Geldi
Gülen, IŞİD saldırıları sonucu hayatını kaybeden Iraklı Kürt, Türkmen, Arap ve Ezidiler için taziye mesajı yayımladı. Gülen’in mesajı, Irak Kürdistan Bölgesi’nin önde gelen gazetelerinde yer aldı.



"Irak ve Kürdistan halkına 'geçmiş olsun' dileklerimi arz ederim" diyen Fethullah Gülen, mesajında "Cephede şehit düşen Peşmerge güçlerine, Türkmen akıncılarına, Irak Ordusu askerlerine Allah’tan rahmet dilerim" ifadesine yer verdi.
ŞEHİT DÜŞEN PEŞMERGE GÜÇLERİNE (OHA HAYVAN...)
Gülen Kürt, Türkmen, Arap, Ezidi, Şii ve Sünni ailelere hitaben yayımladığı taziye mesajında, “Yaşanan bu acı ve endişe dolu günler vesilesiyle cephede şehit düşen Peşmerge güçlerine, Türkmen akıncılarına, Irak Ordusu askerlerine Allah’tan rahmet diler, 9-10 asırdan beri etle tırnak gibi bütünleştiğimiz bir millet olarak Irak ve Kürdistan halkına ‘geçmiş olsun’ dileklerimi arz ederim.” ifadelerine yer verdi.
Haber ve İlanları Gören Türkiye'deki Şehit Yakınları ve Bazı Vatandaşlar: "-oha hayvan,-mehmetçik için bir tek taziye mesajı yayınlatmadı" şeklinde tepki gösterdiler.

Yüksek tirajlı Rudaw, Hawlati, Basnews, Kürdistany Nwe, Xebat ve Çawder gibi gazetelerde yer alan taziye, bölgede geniş yankı buldu.
HERKESİ DUA ETMEYE ÇAĞIRDI
Gülen, taziye mesajında IŞİD’in dini bir söylem arkasına sığınarak işlediği vahşi zulümleri kınadığını ve faillerinin insanlık dışı eylemlerine son vermeleri ve bir an önce yargıya teslim edilmeleri için dünyanın dört bir tarafından yapılan çağrılara iştirak ettiğini vurguladı.



PYD'Lİ TERÖRİSTLER FETHULLAH GÜLEN'İN CD'LERİNİ DAĞITTI

Kürdistan Bölgesi’nin Süleymaniye kentinde, cuma namazından sonra, PYD'li teröristlerin CD dağıttığı öğrenildi.
“Kobani ve İnsan Hakları” başlığını taşıyan CD’de şehit perşmergeler ve ailelerine taziye mesajının yer aldığı bir bölüm bulunuyor.