Şeb-i Arus törenlerine bu yıl her zamankinden daha fazla ziyaretçi bekleniyor. 6 Aralık’ta gerçekleştirilecek Şeb-i Arus Töreni için özel olarak düzenlenen turlar dolup taşıyor. Özellikle Elif Şafak’ın ‘Aşk’ ve Ahmet Ümit’in ‘Bab-ı Esrar’ romanlarının yakaladığı başarıdan sonra Mevlana felsefesine artan ilgi, törenlere olan talebi doruğa çıkardı.

“TÖREN BİLETLERİ KAPIŞILIYOR”

Turizm sektörünün öncü firması Gezinomi’nin Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, Şeb-i Arus törenleri için düzenlenen turların gördüğü ilgiden memnun olduklarını ifade etti. Yıldız, “Büyük İslam düşünürü ve mutasavvıfı Mevlana ve felsefesi gündemde olunca, Şeb-i Arus zamanı düzenlenen turlara katılım da arttı. Mevlana'nın Vuslat yıl dönümü turları dahilinde gerçekleştirilen Mevlevi törenlerini izlemek isteyenlerin yoğun talebiyle karşılaştık. Şeb-i Arus töreni için biletler kapışılıyor; adeta yok satıyor” dedi.

Talepleri karşılamak için Gezinomi olarak tur paketlerinin sayısını artırarak, müşterilerin taleplerini karşılama yoluna gittiklerini belirten Yıldız, “Üstelik, tur haricinde törenlere katılmak isteyenlerin kolay kolay temin edemeyeceği Şeb-i Arus tören biletlerini de müşterilemize sunuyoruz. Öncelikli hedefimiz, müşterilerimize dolu dolu ve keyif alacakları bir tur sunmak" diye konuştu.

GEZİNOMİ’DEN FARKLI TARİHLERDE 4 TUR

Gezinomi üzerinden Şeb-i Arus Konya turlarına katılmak isteyenler; 6-8 Aralık, 7-9 Aralık, 8-10 Aralık ve 13-15 Aralık tarihlerinde rezervasyon yaptırabiliyor.

6-8 Aralık tarihli tura katılıp, Şeb-i Arus törenlerini görmek isteyenler için de Gezinomi, neredeyse tükenmek üzere olan biletleri temin ediyor.  

Tur kapsamında Karatay Medresesi Çini Eserler Müzesi, Mevlana Müzesi, Selimiye Camii, Üçler Türbesi ve Akşehir geziliyor.
‘Şeb-i Arus’ turuna katılacak olanlar Gezinomi’nin ‘peşin fiyatına 12 taksit’ kampanyasından da faydalanabiliyor.

Turla ilgili ayrıntılı bilgi adresinden alınabilir.

Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor Mal Bildiriminde Bulunmayan Adaylara Şüpheyle Bakılıyor


Kaynak: http://tatil.milliyet.com.tr/seb-i-arus-torenlerine-yogun-ilgi/tatil/haberdetay/15.11.2012/1627545/default.htm



Etiketler: İslam , Konya , Mevlana , Elif Şafak , esrar , Tören , Ahmet Ümit