Karaman Barosu’nun 17. Olağan Genel Kurulu 06.11.2021'de New Karaman Otel’de gerçekleştirildi. Saat:17:00 da İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede Mevcut Başkan Av. Oktay Yılmaz'ın karşısına baro yönetiminde olan Av. Fatih Akpınar aday olarak çıktı.


Kongrede divan oluşumunun ardından avukatlara seslenen Av. Oktay Yılmaz ve Av. Fatih Akpınar,mesleki konularda güncel durumları ve projelerini genel kurula sundular.

SEDAT PEKER VE KARL MARX LİSTELERDE BOY GÖSTERDİ

Zaman zaman gergin; çoğu zaman renkli geçen kongrede listeler içinden üzeri çizilen ve ismi önerilen avukatların isimleri dikkat çekerken oluşturulan Baro yönetimi listelerine Karl Marx ve Sedat Peker isimlerinin önerilmesi salonda kahkahalara neden oldu.

 

209 üyesi bulunan Karaman Baro Başkanlığı seçimine 192 üye katıldı. Geçerli sayılan 184 oydan 109’unu alan mevcut başkan Oktay Yılmaz seçimleri kazanırken diğer aday Fatih Akpınar 75 oyda kaldı.

OLAĞAN GENEL KURULDAN NOTLAR

Başkanvekili Güzgülü, açılışa katıldı Başkanvekili Güzgülü, açılışa katıldı

ONGUN HABER EKİBİ OLARAK DÖRDÜNCÜ DEFA TEVECCÜH VE SEVGİYLE SEÇİLEN KARAMAN BARO BAŞKANI AVUKAT OKTAY YILMAZ VE EKİBİNİ CÂN-I GÖNÜLDEN TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.